Ovde ste
Home > Sport > Mitrovi ispred Kosovara Hrvat odluuje o velikom transferu

Mitrovi ispred Kosovara Hrvat odluuje o velikom transferu


Srpski reprezentativac iz Fulama Aleksandar Mitrovi jedan je od najtraenijih fudbalera na Ostrvu.


MSIzvor: B92

Photo by Henry Browne/Getty Images

Photo by Henry Browne/Getty Images

Prvi strelac empionipa sa 23 gola dovodi se u vezu sa brojnim klubovima kao to su Totenhem, Everton, Brajton, efild junajted, Lids, a poslednji u nizu je Vest Bromvi Albion.

Mitrovi je kandidat za potpis kluba iz Birmingema zajedno sa kosovskim reprezentativcem Vedatom Muriijem, centarfora slinog stila, koji takoe blista u Fenerbaheu.

Prethodno, VBA mora da ue u Premijer ligu i na dobrom je putu ka tome voen od hrvatskog strunjaka Slavena Bilia, koji na kraju mora da prelomi koga e da odabere narednog leta.

Trenutno je njegov klub drugi sa bodom zaostatka za liderom Lidsom, a est vie od Mitrovievog Fulama koji bi morao u bara.

Da bi VBA napravio dobar potez transferom Mitrovia, ija je cena oko 30 miliona evra, govorio je bivi golgeter tog kluba Kevin Filips.

Za njega je bivi napada Partizana kvalitetniji od Muriija.

Za mene je najbolji napada u empionipu. Ima iskustvo iz Premijer lige i mnogo je napredovao. Stav mu je sve bolji i bolji. Potpuno je fiziki spreman za Premijer ligu i empionip, u dobroj je formi i redovno daje golove“, rekao je Filips za britanske medije.

Mislim da VBA mora da ga uzme i utroi novac na Mitrovia“, zakljuuje Filips.

Sve pod uslovom da ponovo igra u najjaem rangu engleskog fudbala…

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top