Ovde ste
Home > Sport > Novac koi UFC spektakl – B92.net

Novac koi UFC spektakl – B92.net


Iako se ve neko vreme govori o prelasku Dona Donsa u teku kategoriju, zbog finanijskog dela se tako neto jo uvek nee desiti.


SNIzvor: B92

Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Don Dons i Frensis Nganu su “zagrejali masu” svojim prepucavanjima preko “Tvitera” i mnogi fanovi borilakih vetina eljno iekuju njihov okraj.

Don Dons je jedan od najboljih MMA boraca svih vremena i pria se da on u polu tekoj kategoriji zapravo i nema izazov pa bi mogao da ode u teku gde bi mu prvi protivnik bio “din” Frensis Nganu.

Nganu je prilino snaan i moe vrlo lako da nokautira protivnike, primera radi, airzinja Ronzenstrujka je nokautirao za manje od minut u svojoj poslednjoj borbi, ali Dons osim borbe na nogama ima mnoge druge kvalitete.

Posle serije rasprava na “Tviteru” delovalo je kao da smo na korak od velike borbe, ali zbog finansija se to izgleda nee dogoditi.

“Pre nego to smo uopte poeli da priamo o novcu, UFC je rekao da ne planira da plati vie od onoga to bi dali za bilo koju drugu borbu i da bismo Frensis i ja zaradili od toga koliko bi ljudi platilo da nas gleda. Ovo je sve bilo zabavno i moda se vidimo za godinu ili dve. Kada budu reili da razgovaraju o poslu tada bih se i vratio, do tada se posveujem svom zdravlju i svojoj porodici.Imao sam vremena da razmislim i da sklonim emocije, UFC me ne ceni dovoljno kao tekaa, pa se ini da je Jan Blahovi sledei”, napisao je Don Dons na svom “Tviter” profilu.

Poznato je da UFC borci zarauju dosta manje od drugih sportista, ak i boksera (to moete videti u objavi sa “Tvitera” ispod), a primera radi, Entoni Petis je doiveo prelom stopala zbog kog je morao na operaciju posle borbe sa Nejtom Dijazom i za to je inkasirao tek 250.000 dolara.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top