Ovde ste
Home > Kultura > Organizatori Exita odluili ta da radite sa kartama kupljenim za ovu godinu

Organizatori Exita odluili ta da radite sa kartama kupljenim za ovu godinu


Organizatori Exit festivala izdali su saoptenje u kom obavetavaju javnost o trenutnim odlukama i razmatranjima.


Izvor: B92

Foto: Promo

Foto: Promo

U saoptenju su naveli da se Exit festival nee odrati u predvienim datumima u julu u svom uobiajenom etvorodnevnom formatu od 55.000 posetilaca dnevno na preko 40 bina i zona irom Petrovaradinske tvrave.

“Meutim, drastino poboljanje zdravstvene situacije u Srbiji i regionu Balkana, navelo je krizni tab i Vladu Srbije da nam preporui da ne otkazujemo festival, ve da ga u odreenom obliku ipak organizujemo ovog avgusta. Za sada su jedine informacije koje imamo one iz medija, tako da e biti potrebno neko vreme pre nego to izaemo pred vas sa jasnim formatom i programom”, navode u saoptenju.

“Ono to sigurno znamo je da jako vredno radimo na svim moguim opcijama, kako za festival u 2020, tako i u 2021. godini, te moete oekivati neka zaista sjajna iznenaenja. Sve vreme smo u kontaktu sa izvoaima koje smo objavili poetkom godine, ali i sa mnogo vie onih koje je tek trebalo da objavimo. Svi oni i dalje ele da dou i nastupaju za vas”, tvrde iz Exit festivala.

Navode da svi postojei kupci ulaznica mogu da biraju da li ele da ih iskoriste za 2020. ili 2021. godinu, a da oni koji budu eleli refundaciju moi e da to urade u skladu sa uslovima koje naa drava propie za sve dogaaje odloene zbog pandemije.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top