Ovde ste
Home > Ekonomija > Izidžet objavio red letenja: Evo kad se vraća u Beograd

Izidžet objavio red letenja: Evo kad se vraća u Beograd


Beograd — Niskotarifna avio-kompanija Izidžet (EasyJet) se vraća u Beograd od 1. jula.


Izvor: Aviatica

Foto:  Depositphotos, huettenhoelscher

Foto: Depositphotos, huettenhoelscher

Avio-kompanija je objavila red letenja, a obnova avio-saobraćaja je planirana za 15. jun, kada će sa desetak britanskih aerodroma poleteti avioni ka 12 destinacija u Španiji, Portugalu, Švajcarskoj i Francuskoj.

Veći broj letova do više destinacija i država biće uspostavljen od jula, kada se očekuje i povratak ove kompanije u Beograd i ceo region, prenosi Avijatika.

Prema objavljenom rasporedu prvi let avion Izidžeta koji će sleteti na beogradski aerodrom Nikola Tesla biće iz Ženeve 1. jula u 08.55.

Kasnije istog dana, oko 12.30 očekuje se dolazak aviona iz Berlina, dok će linija iz Bazela biti uspostavljena dan kasnije, 2. jula sa dolaskom aviona u Beograd u 19.10.

Na tri linije ka Beogradu, Izidžet će leteti kao i prošle godine: tri puta nedeljno do Ženeve (ponedeljkom, sredom i petkom) i do Bazela (utorkom, četvrtkom i nedeljom umesto subotom) i četiri puta do Berlina (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom).

Izidžet će uspostaviti saobraćaj i ka drugim gradovima u našem regionu gde je leteo i ranije. Od 1. jula se očekuje se početak letova do Ljubljane, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika, Tivta i Prištine.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top