Ovde ste
Home > Kultura > NAPUSTIO JE GRUPU “LEGENDE”, A SADA PRELAZI U GLUMCE! Ivan Milinković će se pojaviti u novom FILMU kao pravo IZNENAĐENJE (FOTO)

NAPUSTIO JE GRUPU “LEGENDE”, A SADA PRELAZI U GLUMCE! Ivan Milinković će se pojaviti u novom FILMU kao pravo IZNENAĐENJE (FOTO)


Mali broj talentovanih pevača, ume, zna i može da pesmi ,”pridoda” i glumu. Kroz film, u formi kabarea ili mjuzikla, umetnost dobija novu formu. Otkrivaju se talenti, a publika stiče nezaboravan utisak.

Ovih dana, pevač Ivan Milinković, izenadio je svoje fanove. Naime, posle tri decenije pevačkog staža, imaće i debi na filmskom platnu. U novom domaćem ostvarenju “Studenac”, Ivan je zadobio poverenje reditelja:

Radnju filma ne smem da otkrivam. Iskustvo je prijatno i nesvakidašnje za mene, upoznao sam nove ljude, osvestio sebi neke nove životne sfere. Kao što rekoše veliki glumci i reditelji svojevremeno: “Nema velikih i malih uloga, već samo dobro ili loše odigranih” – dodao je bivši član grupe “Legende”.

Film “Studenac”, reditelja i režisera Borka Brajovića, inspirisan je istinitim događajem. Glumačku ekipu između ostalih čine: Tihomir Stanić, Slaviša Čurović, Đorđe Erčević i mnogi drugi. Film će uskoro imati svoju premijeru, a reditelj o ulozi Ivana Milinkovića kaže:

Privatna arhiva

– Ivan je izuzetno talentovan za glumu, velika je šteta što se ranije nije oprobao i na filmskom platnu. Siguran sam da bi napravio veliki uspeh. Jedva čekam da čujem reakcije publike za Ivanovu glumu i film koji smo radili.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор