Ovde ste
Home > Kultura > ”DRŽAVNI SLUŽBENIK 2” STIŽE NA JESEN! Glumac Stefan Đoković otkrio UZBUDLJIV detalj iz NOVE SEZONE!

”DRŽAVNI SLUŽBENIK 2” STIŽE NA JESEN! Glumac Stefan Đoković otkrio UZBUDLJIV detalj iz NOVE SEZONE!


Glumac Stefan Đoković iz Kragujevca svojom ulogom u seriji ”Nemanjići” je utabao sebi put u filmskom i serijskom svetu pa je nakon angažmana u seriji ”Koreni”, ”Urgentni centar”, ”Sinđelići” i ”Južni vetar” preponosan na ulogu u ”Državni službenik 2” koju je dobio sasvim iznenada.

NASTAO JE PROBLEM KAD JE TREBALO DA ME PREBIJE! Stefan Đoković otkrio šta je ZABRINULO Miloša Bikovića i reditelja ”Južnog vetra”!

Privatna arhiva

Đoković je presrećan što je dobio ponovo priliku da radi sa rediteljem Ivanom Živkovićem koji je bio glavni i za seriju ”Koreni”. Poznanstvo sa Nenadom Jezdićem i Nikolom Rakočevićem je još jedna od privilegija koju je imao radeći ovu seriju.

NA BRZAKA UBACIO VEŠ U MAŠINU! Okrenuo se slučajno kada je počela da RADI – SKAMENIO SE U TRENUTKU! Jedva je došao sebi!

Informer.rs/Čedomir Milojević

– Poslednje što sam snimio je serija „Državni službenik 2“. Ulogu sam dobio preko agencije koja me već dugo godina ima u arhivi, predložili su me reditelju Ivanu Živkoviću sa kojim sam radio „Korene“ i on je prihvatio. Radovao sam se ponovnom radu sa njim kao i sa Nenadom Jezdićem jer igram momka koji čuva njega i njegove ljude. Opet sam imao tu sreću da igram sa glavnim glumcima, konkretno u ovoj drugoj sezoni sa Nikolom Rakočevićem, sjajnim čovekom i mojim sugrađaninom, koji igra hakera, programera koji želi da sruši ceo državni sistem. „Državni službenik“ je savremena i uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti uklanjaju najopasnije pretnje u državi nailazeći na raznorazne probleme i iskušenja,  pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti. Premijera se očekuje na jesen – govorio je Stefan.

VLADIMIR JELIĆ NAPUŠTA RTS! Dnevnik BEZ NJEGA više nikada neće biti isti! Prelazi na OVU TELEVIZIJU! (FOTO)

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top