Ovde ste
Home > Sport > Košarka > Konačno smo dosanjali naš san

Konačno smo dosanjali naš san


Nakon Skupštine ABA lige na kojoj je odlučeno da se sezona 2019/20 otkaže, da nema šampiona i ispadanja, doneta je i odluka da će u narednoj sezoni prevenstvo biti prošireno na 14 klubova.

Dva nova člana regionalne lige biće Borac i Split, kao dve najbolje rangirane ekipe iz ABA 2, koje su dobile specijalne pozivnice.

Predsednik UO KK Borac Predrag Pantović nije krio zadovoljstvo što je čačanski klub novi član jadranske elite.

“Primio sam prve čestitke za plasman u elitu regionalne lige od članova ABA takmičenja. Igrama i rezultatima u ligaškom delu ABA 2 takmičenja zaslužili smo mesto u eliti. Teritorija koju pokriva ABA liga ima kvalitet za 14 timova. Mislim da je to prava mera. Split i Borac će doprineti kvalitetu lige, ali i poseti. Svi znaju šta su bili Jugoplastika i Borac u staroj Jugoslaviji.”, rekao je Pantović za klupski sajt.

“Trudićemo se da budemo dobri domaćini, kao do sada, i čak još bolji. Skupština ABA lige je izglasala odluku punim srcem. Posle tri godine konačno smo dosanjali san. Plasirali smo se u ABA ligu. Čestitam igračima, trenerima, svima u klubu, navijačima”, dodaje predsednik Borca.

Pantović naglašava da će nakon ove odluke u klubu krenuti da razmišljaju o koracima bitnim za narednu sezonu.

“Već razmišljamo o budućim koracima. Znamo da će biti teže, naročito nakon epidemije virusa korona. Međutim, svima će biti teže, ne samo nama. Možda će ovo motivisati nove sponzore, možda se vrate neki stari. Vreme je za malo slavlje”, zaključio je Pantović.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top