Ovde ste
Home > Sport > Tenis > HEROIN GA JE UNIŠTIO, A MOGAO JE DA BUDE DRUGI NOVAK! Kreće PAKAO, TEŠKE NARKOMANSKE KRIZE…Surova ispovest najveće srpske teniske nade!

HEROIN GA JE UNIŠTIO, A MOGAO JE DA BUDE DRUGI NOVAK! Kreće PAKAO, TEŠKE NARKOMANSKE KRIZE…Surova ispovest najveće srpske teniske nade!


Ali, zbog problema sa heroinom nije stigao do velike scene. O tome je otvoreno govorio za Nedeljnik Afera Gnjatović sada ima 40 godina i vratio se na pravi put, radi sa decom, a nekada je igrao za Dejvis kup reprezentaciju sa Tipsarevićem i Vemićem, kao junior je pobeđivao Marata Safina i Rodžera Federera.

(VIDEO) RADOVI U TOKU NA TERENIMA TC NOVAK ZBOG PRIPREMA ZA “ADRIA TOUR”! ULAZNICE USKORO U PRODAJI!

(VIDEO) NOVAK ZAGRMEO! Nastaviću da VOLIM SRBIJU, iako zbog toga ponekad imam PREPREKA!

Prvi put sam uzeo heroin u 21. godini. Tada kreće moj pakao. Upadam u dugove, u teške narkomanske krize, počinjem da kradem ne bih li došao do droge. Pokušavam da se i dalje bavim tenisom ali mi ne ide. U to vreme mi se i porodica raspada, u životu mi je potpuni haos. Više od deset puta sam bio u bolnici. Punih 17 godina sam prolazio kroz strahote koje droga nosi sa sobom – rekao je Gnjatović.

Bivši igrači i kolege govore roditeljima dece koju treniram da sam bivši narkoman i da ne treba da decu daju meni da ih učim tenisu. A ja nikada, i kada sam u najtežim krizama bio, nisam dilovao drogu niti bih ijednom detetu dao drogu, pre bih sebi ruku odsekao!

Za Gnjatovića je Srđan Đoković svojevremeno rekao da nije video većeg talenta za beli sport, a to tvrde i mnogi koji su ga pre 20 godina gledali.

Dragan Šerer, moj prvi trener, predložio je da odem na turnir u Poreč i to je bio hrabar potez. Na iznenađenje svih ja sam taj turnir osvojio. U Poreču me je primetio čuveni trener Goran Bubanj i dovodi me u Partizan. U Partizanu postajem šampion države u uzrastu do deset godina, a iza mene su bila i takva imena poput Iva Karlovića i Ivana Ljubičića. Sve do osamnaeste godine bio sam prvak države u svim uzrastima. U to vreme sam na trenizima pobeđivao i Nenada Zimonjića, koji je tri godine stariji od mene. Međutim, kako su me u Partizanu prevarili za profesionalni ugovor ja napuštam klub i prelazim kod najvećeg rivala, u Zvezdu. Gotovo kao sina me je prihvatio direktor kluba Slobodan Vojinović i u Zvezdi ostvarujem najveće uspehe: bio sam prvak Jugoslavije do 18 godina u singlu i u dublu a to sam ostvario sa 16 godina, seniorski šampion države dva puta u nizu.

NEKADA JE CELA SRBIJA NAVIJALA ZA OVOG TENISERA! Harao je sa Zikijem, a sada je Noleta stavio ispred Rodžera i Rafe!

BAHATOST OTKAZUJE SPEKTAKL! NI Nole ne može u Crnu Goru?!

Zaigrao je na Vimbldonu, ispao je na startu 1996. i 1997, jer nije imao finansije da se spremi za travnatu podlogu. Onda su usledila igranja u Barseloni i NATO bombardovanje, kada je pauzirao. Dobio je ponudu od kluba Prohema iz Brčkog da bude trener, a tamo je sarađivao sa kolegom koji je bio zavisnik.

 Bio sam ipak uporan i nisam hteo da dozvolim da me ta pošast pobedi. Kroz kliničko lečenje i terapije uspeo sam da se izborim i sada sam već tri godine potpuno čist. Tenis nisam zaboravio, ali me boli što su pojedini prijatelji i kolege izgleda zaboravili mene.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top