Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > PRIJOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO! Otkrio sve DETALJE HAPŠENJA, ovo će vas iznenaditi!

PRIJOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO! Otkrio sve DETALJE HAPŠENJA, ovo će vas iznenaditi!


Njima je po zakonu određena kazna od tri meseca kućnog pritvora, koju su počeli da izdržavaju od Vaskrsa. Prijović se oglasio snimkom kućnog treninga, a onda je objavio i saopštenje.

Kao što znate, incident u koji sam bio uključen je objavljen početkom aprila. Mislim da je došlo vreme, nakon dužeg ćutanja, da razjasnim šta se dogodilo 3. aprila. Nakon treninga, otišao sam na ručak u hotel Kraun Plaza u Beogradu. Lobi je bio otvoren i normalno se posluživala hrana. Bilo je još osamnaest ljudi, ali nisu bili sa mnom. Samo dva prijatelja, koja su već bila tamo, pridružila su se na određenoj udaljenosti. Suprotno medijskim izveštajima, nije bilo alkoholnih pića ili žurki, bio sam tamo na ručku i mnogo pre policijskog časa od 17:00 – napisao je Prijović.

PRIJOVIĆA TEK ČEKA PAKAO! Fudbaler zbog hapšenja može da ostane bez 18 miliona evra!

PRIJOVIĆ PRIZNAO KRIVICU U POLICIJI! Evo kakva ga kazna čeka!

Pravi problem je bio što je više od pet ljudi na istom mestu. Izvinjavam se zbog onoga što se desilo, ali takođe smatram da je važno da vam dam svoje lično mišljenje. Za to vreme, odlučio sam da dam svoj lični doprinos u borbi protiv trenutne situacije, podržavajući one koji su mi bliski, poput opštine Ub zajedno sa mojim bratom Nemanjom Matićem, Medicinskog bolničkog centra Priboj i Sindikata Srbije.

 

 

Dear Friends, As you know, an incident involving myself was reported by the news at the beginning of April. Now, I think that the time has come, after much silence from my side, to clarify what happened. On 3 April, after my training session, I went for lunch at the Crown Plaza hotel in Belgrade. The lobby was open and normally serving food. There were other eighteen people, but they were not with me. Only two friends, who were already there, joined me at a certain distance. Contrary to media reports, there were no alcoholic drinks or parties: I was there for lunch and well before the 17:00 curfew. The real problem was having more than five people in the same place. I apologize for what happened, but also find it important to give you my personal view. During this time, I’ve decided to give my personal contribution to fight the current situation, supporting those close to me, like the municipality of Ub (together with my brother @nemanjamatic), the Medical Hospital Center of Priboj and the Serbian Union of Police Officers, and those far from me, like @projetoKaranba, in Brazil. Karanba is a social project which helps children in disadvantaged areas near Rio de Janeiro, one of the areas unfortunately most affected by the current situation. I would like to encourage you all to join me in this campaign to support this beautiful project which is doing so much to help a lot of people. Now, I believe we all need to contribute and stand together in this worldwide fight. Stay strong and take care. Yours, Prijo

A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09) on May 29, 2020 at 3:02pm PDT

On je zatim pokrenuo i globalnu akciju.

U akciji su policijski službenici daleko od mene, poput “projetoKaranba”, u Brazilu. Karanba je socijalni projekat koji pomaže deci u ugroženim oblastima u blizini Rio de Žaneira, jednom od područja koja su nažalost najviše pogođena trenutnom situacijom. Želio bih da vas sve ohrabrim da mi se pridružite u ovoj kampanji, da podržim ovaj prelepi projekat koji toliko radi za mnogo ljudi. Sada, verujem da svi moramo da doprinesemo i stojimo zajedno u ovoj svetskoj borbi.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top