Ovde ste
Home > Sport > “Saša Ilić mi je rekao da ne ide u Partizan”

“Saša Ilić mi je rekao da ne ide u Partizan”


Velika prašina podigla se sa pojavom mogućnosti da se Saša Ilić vrati u svoj Partizan.


SSIzvor: B92, MozzartSport

Foto: Starsport

Foto: Starsport

On je utakmicu crno-belih protiv lučanske Mladosti pratio iz centralne lože u Humskoj u društvu generalnog direktora Miloša Vazure i potpredsednika Vladimira Vuletića.

Međutim, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević “gasi” euforiju među navijačima Partizana. Šta više, u Savezu su zatečeni celom pričom.

“Sa Sašom sam se čuo jutros. Otvoreno sam mu rekao: ‘Sale, ako ima nešto oko toga, red bi bio da nam kažeš. Prvo nama u savezu, a ne da čitamo u novinama’. I on mi tvrdi da je sve to prazna priča, da je samo bio da gleda utakmicu. Što je normalno, on je legenda Partizana. Izričit je da od te cele priče koja se pominje u medijima nema ništa“, rekao je Matijašević za “Mozzartsport”.

Foto: Starsport

Foto: Starsport

Istakao je da je Ilić usmeren samo na trenerski posao, koji već obavlja u kadetskoj selekciji Srbije.

“Saša mi je rekao da se opredelio da se bavi trenerskim poslom, da je prihvatio da bude selektor i da tu namerava da ostane. Ja mu verujem. Naravno, ako se pojavi neka bolja ponuda, ako mu se otvori neki bolji posao, koji više želi da radi, mi mu nećemo stajati na putu. Ni njemu, niti bilo kome drugom. Samo je red da se prvo nama kaže. Ali, kao što rekoh, ja Saši verujem”, podvukao je Matijašević.

Dakle, dok iz Partizana stižu pozitivni signali da bi do dogovora moglo da dođe, iz FSS su sve demantovali, dok se Saša Ilić i dalje ne oglašava.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top