Ovde ste
Home > Sport > Stankovi o izjavi Lazara Markovia: Za neke stvari prosto nemam vremena

Stankovi o izjavi Lazara Markovia: Za neke stvari prosto nemam vremena


Trener Crvene zvezde Dejan Stankovi konferencijom za medije na stadionu “Rajko Miti” najavio je etvrtfinalni me Kupa Srbije protiv Inije.


SSIzvor: B92

Foto: Starsport

Foto: Starsport

Aktuelni ampion Srbije e u utorak od 17 asova napasti drugi trofej ove sezone i “duplu krunu”.

Prethodno je u petak, pobedom nad Radom, od 5:0 osvojena trea uzastopna titula, a ukupno 31. u klupskoj istoriji.

“Uvek volim da krenem od zdravstvenog biltena. Vuli se vratio, moj izbor je da i dalje ne raunam na Sanoga. Ne treba da rizikujemo, deko se vraa iz povrede. Arhivirali smo utakmicu sa Radom, eka nas etvrtfinale kupa. Imali smo tamo mnogo problema, mnogo smo nauili iz tog mea. Posle nje smo promenili glavu i mentalitet. Odnos takoe. Jesmo ostavili dva boda, ali smo dobili mnogo toga. Idemo tamo da se nadigravamo“, rekao je novinarima Stankovi.

Inija je Zvezdu dva puta poteno namuila u tekuoj sezoni Linglong Superlige. U drugoj je tim vodio upravo Stankovi.

“Mnogo toga smo nauili iz te utakmice, malkice sam bio nervozniji nego obino. Gubio sam, eleo sam da preokrenem me. Odbili smo se od njih u prvom poluvremenu. Nismo loe uli u me, bilo je greaka poevi od mene. U drugom poluvremenu smo se samo mi pitali. Imali smo mnogo zicer situacija, oni samo jednu polukontru. elim da odigramo kao drugo poluvreme“.

Foto: Starsport

Foto: Starsport

Trener Zvezde je bio upitan da prokomentarie izjavu fudbalera Partizana Lazara Markovia koji je doveo u pitanje regularnost Superlige.

“Motiviem ekipu od kada sam doao u Zvezdu. Znam koliko je ovo veliki klub, i ta treba da rade. Nama je dupla kruna zadatak. Ali na izjavu Markovia nemam komentar. Nisam video, nisam proitao. Radim svoj posao. Za neke druge stvari prosto nemam vremena“.

Zvezda je pre nekoliko nedelja iskazala interesovanje za vezistu Inije Mihajla Banjca, a sada e ga videti na delu.

“Dok traje takmienje, nemam razloga da gledam druge igrae. Koncentrisan sam na ekipu. Nadam se da emo 24. juna poeti da priamo o drugim igraima. Za sada imam odline igrae, velike profesionalce. Neu da priam o drugima”.

Na kraju je istakao da e tek kada se sezona zavri sesti sa ljudima iz kluba i priati o transfer roku.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top