Ovde ste
Home > Sport > Tenis > NEKA CRKNU DUŠMANI! Novak PROGOVORIO, otkrio da li će igrati u Crnoj Gori!

NEKA CRKNU DUŠMANI! Novak PROGOVORIO, otkrio da li će igrati u Crnoj Gori!


Naime, bilo je polemike minulih dana, da Đokoviću neće biti dozvoljeno da održi turnir u Crnoj Gori. Ali, naš as otklonio je sve dileme. 

Beograd i Zadar su 100 odsto sigurni. Crna Gora i Banjaluka su gotovo potvrđeni, u narednih nekoliko dana ćemo dati zvanično saoštenje da će održati teniski događaji u tim lokacijama. Sve ide kako trebe, ne mogu da kažem da je 100 odsto, ali fali još nekoliko procenata – rekao je Đoković u Jutarnjem programu TV Prva.

Učestovaće velike zvezde svetskog tenisa: Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

Nadam se da ćemo imati nekoliko svetskih imena za Zadar i Crnu Goru. Za Banjaluku smo planirali da to uglavnom budu igrači iz regiona, možda budu jedna ili dve zvezde.

(VIDEO) SPEKTAKL U BEOGRADU! Novak i Jelena ZAJEDNO NA TERENU!

SENZACIJA – JELENA JANKOVIĆ SE POSLE DVE GODINE VRAĆA TENISU! Ćao Nole, uskoro krećem za Beograd…

Novak priznaje da je uzbuđen što će igrati pred svojim navijačima.

Radostan sam i uzbuđen sam što sam u Srbiji. Ova ideja je nastala pre nepunih mesec dana, sve se radi velikom brzinom. Mnogo ljudi doprinosi i radujem se što ću mogu da nastupim pred srpskom publikom, poslednji put je to bilo 2011. godine.

Poznato je da je turnir humanitarnog karaktera.

Cela ideja Adrija tura se javila kako bismo pomogli slabije rangiranim teniserima koji u ovim trenucima preživljavaju. Mnogi igrači gube sponzore, nekoliko njih je ostalo profesionalnih tenis na neko vreme. Moja situacija i sitacija drugih tenisera iz vrha je poptuno drugačija u odnosu na one koje se nalaze na 200. mestu.

Turnir u Beogradu igraće se na terenima TC Novak (13/14. jun), potom se seli u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul).

Takođe, deo spektakla u Beogradu biće i naša teniserka Jelena Janković, koja dolazi na poziv prvog tenisera sveta.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top