Ovde ste
Home > Zdravlje > UZELA SAM TELEFON MOG MUŽA I POGLEDALA FOTOGRAFIJE! Prvo sam VRISNULA, a onda sam shvatila KO JE ŽENA koja izgleda tako srećno!

UZELA SAM TELEFON MOG MUŽA I POGLEDALA FOTOGRAFIJE! Prvo sam VRISNULA, a onda sam shvatila KO JE ŽENA koja izgleda tako srećno!


– Zašto si me, za ime boga, slikao iz ovog ugla? Jesi li ti normalan? – vrisnula sam.

Odjednom sam postala tako nesigurna i stidljiva, i zapitala sam se zašto.

printscreen

Odmah sam se setila dana kada je slikao mene i našeg novorođenog sina. Okačila sam je na Fejsbuk, a neko mi je u komentarima preporučio piling koji odstranjuje ožiljke od akni i kremu koja krije podočnjake. Sve to neposredno nakon što sam se porađala 14 sati. Ipak, osetila sam se užasno loše i postiđeno. Zapravo, na trenutak je ta postiđenost uspela da zaseni sreću koju sam osećala jer u rukama držim svoje dete.

Sećam se i žene koja mi je šapnula da bi mi haljina mnogo bolje stajala da ispod nje nosim steznik – tri meseca nakon što sam imala carski rez. I ne samo to, zapravo mi se dopadalo kako mi stoji ta haljina, i to bez steznika.

Kada sam pitala u jednoj Fejsbuk grupi koje su najbolje vežbe za razmaknute trbušne mišiće, izbombardovali su me ponudama za omotače za stomak koji navodno tope masne naslage.

DOBRA VEST ZA DEBELJUCE: Ne morate da smršate, samo PROVERITE ove 3 STVARI!

 

 

Kada sam pitala drugaricu da ide sa mnom da mi pomogne da kupim kupaći, kao iz topa ispalila je: “Idemo u plus-sajz odjeljenje, tamo su najbolji kupaći sa steznicima”.

Sve te savete i ponude dobijala sam od žena. Ne krivim ih i nisam ljuta na njih. Tako ih je društvo naučilo, da uvek moraju da budu doterane i “lepe”. One su zapravo mislile da mi pomažu tim ponudama.

Oduvek nam pune glavu – porodi se i iste sekunde vrati telo u devojačko stanje. Ako to ne uspeš, lenja si. Ne trudiš se dovoljno.

Zato, ako ne uspeš, moraš svima da objašnjavaš da nisi lenja i da se trudiš. A realnost je takva da smo se upravo porodile i da nema nikakve sramote u tome što smo se malo ugojile i opustile.

U KLINČU sa jednim od najvećih ‘NEPRIJATELJA’ žena – ZBOGOM CELULITU u samo 3 KORAKA!

 

 

Imam celulit, kao i većina žena. Sve mi imamo i materice, unutrašnje organe, a veliki broj nas i fizički dokaz u vidu ožiljka o tome da smo se porodile. Beba je nekada živela u našem stomaku, zato sada izgleda tako kako izgleda.

Zamislite koliko bismo srećnije bile da smo to vreme, koje smo uložile u pilinge, dete, masaže i napitke, provele diveći se svom telu i detetu koje je donelo na svet? Zamislite kako bi svet bio lep da cenimo same sebe onako kako zaslužujemo. Da, samopouzdanje dolazi iznutra, ali ipak je i okolina donekle odgovorna za to šta mi mislimo u sebi.

printscreen

A šta je muž odgovorio na moj vrisak?

– Ali izgledala si tako srećno, hteo sam da to uhvatim!

On nije video moj celulit i nesavršenosti. Video je svoju ženu koja uživa u trenutku. I bio je u pravu. Bila sam sretna. Sretna sam, to je sve što je važno.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top