Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > IZVINITE ŠTO SAM STAO NA STRANU NAŠEG ČOVEKA! Vučić još jednom podržao Kataija: Nije dobio otkaz zato što ne zna da šutira loptu!

IZVINITE ŠTO SAM STAO NA STRANU NAŠEG ČOVEKA! Vučić još jednom podržao Kataija: Nije dobio otkaz zato što ne zna da šutira loptu!


Predsednik Vučić je već branio našeg fudbalera, a sada je odgovorio na pitanje novinara “da li je time stao na pogrešnu stranu u SAD”.

Nisam se stavio ni na jednu političku stranu. Odgovorio sam na pitanje novinara šta mislim o tome. Moj posao je da štitim građane Srbije. Ne mislim da imate pravo da otpuštate fudbalera zbog toga što je njegova žena nešto napisala. Otpuštate ga ne zato što ne zna da šutira levom ili desnom nogom, nego zbog komentara njegove žene. Ako je njegova žena počinila neko krivično delo, onda treba da je gone po tom delu. U Srbiji postoji krivično delo raspirivanja mržnje. Da se ovako nešto desilo kod nas to bi bio skandal svetskih razmera – rekao je Vučić.

printscreen

Predsednik je ironično dodao.

Izvinite što sam stao na stranu našeg državljanina.

Nastavio je u istom stilu.

Otpustili su čoveka koji ništa nije skrivio i to ne zato što ne zna da igra levom ili desnom nogom. Ako mislite da je u redu da otpustite čoveka zbog nečega što je njegova žena učinila, a niste je optužili za neko krivično delo, ako je to nivo demokratije kojem treba težiti, onda ja nisam za to. Ja se zalažem za nešto drugačije, za nešto bolje – naglasio je Vučić.

Bonus video:

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top