Ovde ste
Home > Zdravlje > NISMO NI SVESNI! Ovu namirnicu JEDEMO SVAKOG DANA, a ona nam RAZARA MOZAK

NISMO NI SVESNI! Ovu namirnicu JEDEMO SVAKOG DANA, a ona nam RAZARA MOZAK


Istraživanje na pacovima pokazalo je zastrašujuće rezultate. Pacovi koji su bili hranjeni šećerom manje su mogli da kontrolišu svoje ponašanje. To znači da ono što jedemo može da utiče na našu sposobnost da se odupremo iskušenjima i može biti objašnjenje zašto su promene ishrane toliko teške za ljude.

Nedavna studija pokazala je da su ljudi koje su redovno jeli hranu sa visokim procentom šećera imale samo još veću želju za ovim namirnicama, čak iako su bili siti. Što ga više jedete, više ćete žudeti za njim i rušićete svoje zdravlje!

PROFESOR OTKRIO UŽASNU ISTINU O GAZIRANIM SOKOVIMA! Napravio EKSPERIMENT i dokazao da su NAJNEZDRAVIJA STVAR U FRIŽIDERU! Nikada ih više nećete PITI (VIDEO)

Zbog ove opasnosti Svetska zdravstvena organizacija savetuje da unos šećera ograničimo na pet procenata našeg dnevnog unosa kalorija, a to je maksimum šest kašika. Prosečna odrasla osoba konzumira oko 85 grama (20 kafenih kašika dnevno),  pa je ovo za većinu velika promena ishrane.

Promenom režima ishrane možete uticati na ovaj problem. Zato već od danas smanjite dnevni unos šećera i spasite svoj mozak.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top