Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > ZARADIĆE 10.000.000 EVRA, SRBIN PUNI KASU! Rajković blizu italijanskog velikana, žele ga i Španci!

ZARADIĆE 10.000.000 EVRA, SRBIN PUNI KASU! Rajković blizu italijanskog velikana, žele ga i Španci!


Srbin je briljirao na gole, a njegove dobre partije nisu promakle najvećim evropskim klubovima, pa bi tako Rajković nakon jedne fantastične sezone u Remsu mogao da promeni sredinu.

Stogao je iz Makabija za pet miliona evra, a Rems će dobro profitirati na srpskom reprezentativcu.

KOLIKO KOŠTA SRBIN? Auuuu… Pašćete na du*e, Rajković će doneti MILIOOOONE Remsu!

(VIDEO) KARATE POTEZ HRVATA, PROMAŠEN PENAL RONALDA I JUVENTUS U FINALU! Čitav meč u Torinu stao u 60 sekundi!

Kako prenosi izraelski portal “Walla”, sve je izvesnije da će bivši golman Crvene zvezde promeniti sredinu ovog leta. Za n jega su najozbiljnije interesovanje pokazali Sevilja i Milan.

Andalužani traže novog golmana, nisu prezadovoljni Vaclikom, pominjalo se da će platiti klauzulu za Švolova iz Frajburga, ali izgleda da je Monći pronašao bolje rešenje.

Što se tiče Milana, šuška se da bi Điđi Donaruma mogao da promeni sredinu, klubu je potreban novac, a izvesno je da se ponovo neće dokopati Lige šampiona, što bi moglo da natera prvog čuvara mreže italijanske reprezentacije da zatraži promenu sredine. Procena je da bi Rems za usluge srpskog reprezentativca mogao da traži oko 10 miliona evra.

Reuters

 

Rajković je bio najbolji golman Lige 1 i jedan od najboljih u Evropi, primio je samo 18 golova na 27 nastupa u Ligi 1, u čak 12 navrata nije vadio loptu iz mreže. Odbranio je četiri od pet penala sa kojima se susreo, jedan je od najzaslužnijih za to što će Rems igrati u Ligi Evrope prvi put  od sezone 1962/63.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top