Ovde ste
Home > Sport > “Veiti” derbi otvara Superligu Srbije

“Veiti” derbi otvara Superligu Srbije


Nakon odlaganja zbog zdravrstvene predostronosti, Superliga Srbije u ragbiju 13 startuje ovog vikenda (28. jun).


LNIzvor: B92

Foto: Ragbi 13 federacija Srbije

Foto: Ragbi 13 federacija Srbije

Promene u rasporedu nastavka prolenog dela sezone posle prekida zbog vanrednog stanja, donele su da e nacionalni ampionat poeti ba utakmicama 1. kola u nedelju 28. juna.

Ponovo e u centru panje biti novi, trei ovogodinji veiti derbi izmeu Crvene zvezde i Partizana koji se igra na stadionu Sportskog centra Inge na Zvezdari (15.00). Beogradski veiti rivali se tako drugi put sastaju u poslednje dve nedelje, poto su prethodno snage odmerile u polufinalu Kupa Srbije.

Aktuelni prvak, Zvezda, slavila je posle tesne utakmice (28:22), isto kao i u prvom derbiju ove sezone, u Super Kupu Srbije (32:28).

Utisak je da su crno-beli oba puta ispustili priliku da konano poraze najveeg rivala koji se nalazi u neverovatnoj seriji bez poraza koja u regionalnim okvirima traje ak tri godine.

Ljubitelji ragbija e u nedelju imati priliku da uivaju u duplom programu na Ingetu, gde e se u preostalom meu runde Super Lige sastati dva Radnika – novobeogradski i niki (18.00). Obe ekipe ulaze u me posle po malo razoaravajuih eliminacija iz Kupa i to od istog rivala – Dorol Tigrova.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top