Ovde ste
Home > Ekonomija > Deo istorije se prodaje: Kaubojski gradi ponuen za 7,5 miliona $ FOTO

Deo istorije se prodaje: Kaubojski gradi ponuen za 7,5 miliona $ FOTO


Oklend — Ljubitelji Divljeg zapada sada mogu da poseduju deo istorije Amerike kupovinom itavog starog grada, i to na Novom Zelandu.


Izvor: Biznisinfo.ba

Foto: Depositphotos, KWPhotog

Foto: Depositphotos, KWPhotog

Melonsfoli ran (Mellonsfolly Ranch), smeten na Severnom ostrvu Novog Zelanda prodaje se za 7,5 miliona dolara, zajedno s 10 tematskih zgrada i firmom Manuka hani.

Dozvolu za gradnju dao je 2006. godine kaubojski entuzijasta Don Bedonji, kao oma pograninom gradu iz Vajominga, SAD, iz 1860-ih.

Sadri “autentini i licencirani salon”, sudnicu koja je i bioskop, erifovu kancelariju i salon za bilijar, navodi se u popisu novozelandske kompanije Sotheby’s International Realty.

Postoje i tri kue – glavna rezidencija plus dve kue za iznajmljivanje – u kojima se moe smestiti do 22 osobe.

Smeten je oko est sati vonje automobilom iz Oklenda, a dostupan je i helikopterom. Grad trenutno funkcionie kao hotel. On ujedno predstavlja i druge poslovne mogunosti, prenosi Biznis info.

Na ovom ranu se proizvodi med koji je unikatnog ukusa. Mogue su i brojne aktivnosti, poput ribolova, lova, plivanja i raznih drugih drugih sportova.

Novi Zeland je u centru panje zbog svog uspeha u borbi protiv Covid-19. ak i pre toga, Novi Zeland je dugo bio poeljno mesto zbog zavidnog kvaliteta ivota.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top