Ovde ste
Home > Sport > Košarka > MARINA MALJKOVIĆ IZRAZILA VELIKU ZAHVALNOST: Ovo je projekat ima za cilj omasovljenje ženskog sporta u Srbiji

MARINA MALJKOVIĆ IZRAZILA VELIKU ZAHVALNOST: Ovo je projekat ima za cilj omasovljenje ženskog sporta u Srbiji


Maljkovićeva se zhvalila državi što će omogućiti svakoj devojčiči širom zemlje da se druži sa šampionkama ambasadorkama, koje će mocći da ih edukuju i inspirišu.

(FOTO) SRPSKI REPREZENTAIVAC ZAPALIO DELIJE! Transfer o kome će tek govoriti…

– Ovo je projekat ima za cilj omasovljenje ženskog sporta u Srbiji. Kroz politiku dugog delovanja želimo da omogućimo svakoj devojčici u Srbiji da potpuno besplatno bavi sportom i da sport ne bude samo privlilegija bogatih i talentovanih, već da bude pravo svih. Zdrave nacije su jake nacije i ulažući u zdravlje naše dece ulažemo u budućnost zdravlja Srbije. Društvena odgovornost vas medija obavezuje da aktivno pratite razvoj ovog našeg projekta- izjavila je Maljković na konferenciji za medije u Palati Srbije.

– Sport nikako ne sme da bude privilegija bogatih i talentovanih i zato pokrećemo Kampanju za razvoj ženskog sporta, kako bi svaka devojčica u Srbiji besplatno mogla da se bavi sportom- poručila je Maljković.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top