Ovde ste
Home > Vesti > Novi izveštaji za BiH i CG

Novi izveštaji za BiH i CG


Sarajevo, Podgorica — Na području BiH registovano je 36 novih slučajeva koronavirusa, a u Crnoj Gori tri.


Izvor: Tanjug

EPA-EFE DRAGAN KARADAREVIC

EPA-EFE DRAGAN KARADAREVIC

U večernjim satima na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirano je 276 uzoraka na koronavirus. U Sarajevu je 31 osoba zaražena, dok je u Zenici, Olovu, Goraždu, Žepču i Visokom zaražena po jedna, rečeno je iz KCUS “Dnevnom avazu”.

U KCUS je hospitalizovana 21 osoba, sve su vitalno stabilne i niko od njih nije na respiratoru, dok ih je u istom periodu petoro otpuštenih.

U Crnoj Gori registrovana su još tri nova slučaja koronavirusa, čime je ukupan broj zaraženih od početka pandemije dostigao 177.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od preseka u ponedeljak ujutru, kada je saopšteno da je zabeleženo 17 novih slučajeva, do 17 časova završile analizu 181 uzorka na novi korona virus, medju kojima su tri rezultata bila pozitivna.

Reč je o pacijentima iz Berana, Cetinja i Kotora kod kojih se sprovode epidemiološka istraživanja, saopštio je direktor Instituta Boban Mugoša.

Ukupan broj registrovanih slucajeva od sredine juna je 177, zabeležena su dva su smrtna ishoda, a broj aktivnih slucajeva je 175, prenosi RTCG.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top