Ovde ste
Home > Sport > POSLEDNJI POZDRAV! U sredu komemoracija i oproštaj od Bobane Veličković!

POSLEDNJI POZDRAV! U sredu komemoracija i oproštaj od Bobane Veličković!


Tu joj je bilo najlepše, tu je rođena, provela najlepše dane života. U Boru je pronašla i svoju najveću ljubav, svog supruga Miroslava, kome se upravu tu, zaklela na večnu ljubav, ali to obećanje jedino nije uspela da ispuni.

Svom rodnom gradu Boru ostala je odana do kraja i tu će ostati večno da počiva… – reči su Borana koji poslednjih dana sa tugom i setom govore o smrti jedne mlade devojke , najboljeg sportiste kojeg je u istoriji imao grad Bor.

Komemorativni skup i poslednje opraštanje građana Bora od višestruke evropske šampionke u streljaštvu, Bobane Momčilović Veličković biće održan u sredu 1. jula  u 12 časova u Muzičkoj školi u Boru .

Nakon toga u 14 sati na Novom groblju u Boru, biće polaganje urne i prilika da se od svoje Bobane  oprosti porodica, prijatelji i svi građani Bora koji će ovim putem uputiti posledji pozdrav.

Podsećamo , 1.juna  ove godine Bobana Momčilović Veličković je na svet donela zdravog dečaka malog Vukašina a nakon dvadeset dana napora borbe lekara da se stanje stabilizuje izgubila je životnu  bitku od posledica enklampsije.

Bonus video:

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top