Ovde ste
Home > Sport > REČI KOJE SU ODJEKNULE PLANETOM! Šumaherov sin PROGOVORIO o slavnom ocu!

REČI KOJE SU ODJEKNULE PLANETOM! Šumaherov sin PROGOVORIO o slavnom ocu!


Jedan od najboljih vozača ikada je 2013. doživeo tešku povredu glave, od koje se još uvek oporavlja. Mik je u otvorenom pismu otkrio šta ga je njegov otac naučio.

OGLASILA SE ŠUMIJEVA ŽENA I ZABEZEKNULA NJEGOVE FANOVE! Korina KRIJE ISTINU, a ovo je poručila uoči šestogodišnjice teške nesreće!

TUGA – ŠUMAHER VIŠE NIJE ISTA OSOBA KAO PRE 6 GODINA! Reči doktora koje LEDE KRV U ŽILAMA!

On je na prvom mestu uvek bio moj otac. Lekcije i savete koje sam dobio od njega ne uzimam zdravo za gotovo. Jedna od njih je da nikada ne budem euforičan ili previše depresivan – rekao je Mik Šumaher.

Priznaje da mu nije bilo lako da se izbori za mesto u Fromuli iz razloga što mu je Mihael otac.

Veoma rano sam shvatio da hoću da budem vozač Formule 1, da budem šampion. Uskočio sam u karting kada sam imao tri godine, sa osam sam se takmičio na nacionalnom niovu. Sa 11, 12 godina znao sam da trkama hoću da se bavim profesionalno. Koristio sam razna različita imena, trkao se inkognito kako bih dokazao da nisam “tatin sin”. Ja sve razumem, moj otac je petostruki uzastopni šampion u Formuli 1 u godinama nakon mog rođenja. To je prilično neverovatno, zar ne? Ali ja tatu nikada nisam gledao kao najvećeg vozača na svetu – dodao je Mik, sin sedmostrukog šampiona Formule 1. 

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top