Ovde ste
Home > Automobili > ČEKAO JE 6 MESECI NA SVOJU NOVU “TESLU 3”, prešao samo 550 km a onda mu se tokom vožnje dogodilo nešto NEVEROVATNO!

ČEKAO JE 6 MESECI NA SVOJU NOVU “TESLU 3”, prešao samo 550 km a onda mu se tokom vožnje dogodilo nešto NEVEROVATNO!


Najviše zamerki je bilo na Model 3, ali su se one uglavnom odnosile na aljkavo uklopljene panele karoserije, nekvalitetno farbanje, ogrebotnine na spoljašnjosti i slične detalje kozmetičke prirode, koji su pripisivani neiskustvu s obzirom da je u pitanju relativno mlada auto-kompanija.

Ipak, najnoviji incident kada se tokom vožnje jednom Modelu 3 u Velikoj Britaniji “otkačio” volan, sigurno će izazvaće glavobolju menadžerima u Tesli, jer je reč o ozbiljnom problemu koji ugrožava bezbednost putnika.

“NEKA ME UHAPSE” Direktor Tesle naredio otvaranje fabrike!

Kako se navodi, vlasniku Modela 3 iz Blekpula automobil je isporučen pre nešto više od mesec dana, pa je praktično reč o potpuno novom vozilu.

Volan mu se srećom otkačio u trenutku dok se kretao u rikverc malom brzinom na prilaznom putu ispred svoje kuće. Međutim, mogao je da prođe mnogo gore, jer je pre toga istog dana svojim autom prešao 30-ak km.

Inače, vlasnik je naveo da je vozilo prvobitno trebalo da mu bude isporučeno još u oktobru 2019, ali je zbog kašnjenja u proizvodnji stiglo u martu, u jeku pandemije koronavirusa, pa nije imao priliku da pređe neku značajniju kilometražu, već tek 550 km.

NIKO NIJE SAVRŠEN, PA NI TESLA! Njegovog autopilota prevarili na neverovatan način! (VIDEO)

To je znatno manje od onog što je planirao, s obzirom da je, kako sam tvrdi, dugogodišnji zaljubljenik u Tesla automobile koji je jedva čekao da nabavi Model 3 kako bi uživao u njegovoj vožnji.

TVIT OD 14 MILIJARDI DOLARA! Evo kakvu je ludost napravio Ilon Mask! Ponovo!

Kako prenosi NY Post, u kompaniji Tesla su priznali da volan nije bio fabrički pravilno pričvršćen i da će sprovesti istragu kako je do toga došlo. Istragu će po službenoj dužnosti pokrenuti i nadležno britansko državno telo koje se stara o bezbednosti saobraćaja.

U međuvremenu, iz kompanije Tesla su preuzeli pomenuti Model 3, pričvrstili upravljač kako je propisano i vratili automobil vlasniku.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top