Ovde ste
Home > Kultura > IMALA JE PENZIJU OD 7.000 dinara I GLADOVALA! Slavnu glumicu ŽIVOT NIJE MAZIO – završila u prihvatilištu ZA ŽRTVE NASILJA!

IMALA JE PENZIJU OD 7.000 dinara I GLADOVALA! Slavnu glumicu ŽIVOT NIJE MAZIO – završila u prihvatilištu ZA ŽRTVE NASILJA!


Slavnu glumicu Vesnu Pećanac život nije mazio, a nedaće koje su svakodnevno sputavale je stojički podnosila. 

SEĆATE SE GLUMICE IZ “POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA”? Maja Sabljić danas IZGLEDA OVAKO, a bavi se OVIM POSLOM!

Vesna Pećanac bila je udata za reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina. Nakon smrti supruga pala je u depresiju, a 2006. godine u javnost je dospela informacija da je sin zlostavlja, kao i da je zbog toga završila u prihvatilištu.

Jadna žena nije imala izlaza i pobegla je od kuće. Utočište i dom je našla u jednoj nevladinoj organizaciji, koja ju je spasla prihvatajući je pod svoj krov. Vesnin životni put je postao veoma težak neposredno posle Živkove smrti. Osamdesetih godina Pećančeva je otišla u Ameriku sa sinovima i mužem. Stigavši u Holivud, videli su da tu za njih nema mesta. Pokupili su se jednog dana i krenuli nazad za Jugoslaviju. Otišli su u Crnu Goru, gde je Živko i umro 2001. godine. Nakon suprugove smrti, glumica se vratila u Beograd sa sinovima zbog njihovog školovanja. Tada su i počele njene muke, koje su se, eto, završile u prihvatilištu za žrtve nasilja – otkrio je tada izvor lista “Press”.

Printscreen You Tube/zeljko puzovic

DANAS IMA 77 GODINA! Čuvena Kristal iz serije DINASTIJA – BAŠ SE PROMENILA, ali je jedno OSTALO ISTO!

Glumica je svojevremeno za medije govorila o bedi u kojoj je jedno vreme živela.

U vreme bombardovanja Živko je iščileo. Osetila sam ogroman bol, preveliku tugu. Jedan sin otišao je da se zamonaši. Rekao je: “Meni su svi bedemi srušeni”. Ostala sam da zurim u zid, pala u depresiju. Nekada smo bili velika, vedra, složna i mnogoradna porodica… Nisam mogla da igram, zatražila sam penziju. Posao komičara je da daruje radost ljudima, a ja nisam više imala radosti. Penzija – sedam hiljada dinara. Bili smo gladni. Mislila sam da sam zbog toga potpuno izgubila memoriju. Jedna milosrdna šefica u samousluzi u blizini kuće godinama nam je hranu davala na kredit, volela je Živkove filmove. Još je bio živ. Sećam se da sam jednom dobila neki novac, i mogla da biram da li da odem na pijacu ili njoj vratim deo duga. Odem, ipak, na pijacu. Iz kese mi je virio mladi luk i ja sam kružila po celom kvartu da me ona ne bi videla. Ispričam Živku, a on mi kaže: Odigraj to na sceni. I to je život – ispričala je Vesna jednom prilikom za “Novosti”.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top