Ovde ste
Home > Sport > Jedan od najtalentovanijih krilnih centara šesto pojačanje KKCZ

Jedan od najtalentovanijih krilnih centara šesto pojačanje KKCZ


KK Crvena zvezda mts nastavlja sa angažovanjem najtalentovanijih mladih košarkaša u regionu.


Izvor: B92, zvanični sajt

Nakon Vudragovića, Topića, Gagića, Gačića, Mišića, novi član KKCZ je još jedan izuzetno talentovan mladi košarkaš Đorđe Marjanac.

Marjanac rodom iz Banja Luke, rođen je 2004. godine a prethodne sezone nastupao je sa velikim uspehom za ekipu “Vizure”.

Đorđe Marjanac je član reprezentacije Srbije za igrače do 15 i 16 godina, jedan je od najtalentovanijih igrača na poziciji krilnog centra i centra u svom uzrastu:

Veliki ponos i čast za mene, postao sam član kluba koji je najveći u celom regionu i Srbiji. Ovaj dolazak u Crvenu zvezdu je i potvrda da su svi moji koraci do sada bili dobri, i da sam na pravom putu ka onome što je moj cilj kao i svim momcima koji se nalaze u klubu – a to je da stignem do seniorske konkurencije i prvog tima. Dolazak u Crvenu zvezdu je i veliko zadovoljstvo za mog oca i moje bake svi su veliki Zvezdaši. Znam većinu momaka iz ovog tima, znamo se i iz reprezentacije i sa utakmica koje smo igrali. Preostaje nam da radimo, treniramo i napredujemo“ rekao je Marjanac prilikom potpisa višegodišnjeg ugovora sa KK Crvena zvezda koji će trajati do 2023.godine.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top