Ovde ste
Home > Kultura > PETAK 13. IM DONEO VELIKU SREĆU! Nela Mihajlović je PRAVA DAMA, a njen muž Vladimir uz nju IDE KAO SALIVEN!

PETAK 13. IM DONEO VELIKU SREĆU! Nela Mihajlović je PRAVA DAMA, a njen muž Vladimir uz nju IDE KAO SALIVEN!


Bračni par umetnika, glumica Nela Mihailović i muzičar i kompozitor Vladimir Petričević proslavili su prošlog oktobra dve decenije braka. U tih 23 godina stalo je, kako uglas kažu, mnogo emocija, veselja, tuge, bola, divnih zajedničkih trenutaka, uspešnih i teških perioda i, što im je oboma najvažnije, beskrajno puno ljubavi prema kćerkama Marti i Petri.

NEMOJ DA MI KAŠLJEŠ U GULAŠ! Vuk OKUPIO DRUGARE iz detinjstva – NI JEDAN NEMA OVO, dok se glumac PRIMORAO zbog posla!

Printscreen You Tube

Pošto su se upoznali jednog petka 13, 1996, potom se i venčali u petak 13, a to je i datum kad im je rođeno prvo dete, nema sumnje da je za njih to najsrećniji dan. A da li su onog prvog petka 13. pomislili da će posle više od dve decenije biti zajedno?

– Apsolutno da. Bila sam toliko zaljubljena i toliko ubeđena da sam srela čoveka svog života da uopšte nisam sumnjala u to – rekla je Nela, a malo drugačiji odgovor imao je njen suprug:

NI NALIK BISENIJI: Pravu KOKANOVU ŽENU gledate na televiziji, a NEMATE POJMA da je to ona! ŠOK! (FOTO)

– Dobro pitanje, baš ste me nasmejali. Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo – rekao je on, a ispod teksta pogledajte kako on izgleda:

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top