Ovde ste
Home > Sport > Old Traford ceni Matia: “Kljuan za na snani vezni red”

Old Traford ceni Matia: “Kljuan za na snani vezni red”


Srpski reprezentativac Nemanja Mati zvanino je produio ugovor sa Manester junajtedom do juna 2023. godine.


Izvor: B92

Mati je na Old Traford stigao 2017. i do sada je odigrao 114 meeva za “Crvene avole”.

Ove sezone je imao problema sa formom zbog povrede koju je zadobio jesenas, ali je u prolenom delu postao nezamenjiv deo startne postave kod Olea Gunara Solskjera.

“Veoma sam srean to u nastaviti da budem deo ovog sjajnog kluba. Kao igra mislim da mogu jo mnogo da doprinesem i ostvarim u karijeri i velika je ast raditi to sa Manester junajtedom”
, rekao je Mati.

“Vrlo je uzbudljivo biti deo ovog tima, imamo sjajan balans mladosti i iskustva u ekipi i prisutno je ogromno drugarstvo meu igraima. Ovo je kljuni deo sezone i igramo dobro. Nastaviemo da se borimo do kraja na najviem nivou i uinimo nae neverovatne navijae ponosnom”, dodao je srpski reprezentativac.

Mati uiva ogromno poverenje menadera Solskjera.

“Oduevljen sam to je Mati potpisao novi ugovor. Znam koliko su vani njegovo iskustvo, profesionalizam i liderstvo za ovaj mladi tim. Imamo snaan vezni red, a Matievi atributi su kljuan deo toga. Nemanja je ovde tri sezone i razume vrednost igranja za Manester junajted. I dalje je veoma ambiciozan i odluan to je kljuno u naoj borbi za ostvarenje ciljeve u narednim godinama”,
rekao je Solskjer.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top