Ovde ste
Home > Sport > “Od ega da ivimo ako trite stane? Bie bolnih rezova”

“Od ega da ivimo ako trite stane? Bie bolnih rezova”


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzi rekao je da e biti smanjenja plata usled krize izazvane pandemijom koronavirusa.


PTIzvor: B92

Foto: FK Crvena zvezda

Foto: FK Crvena zvezda

Terzi je rekao kako e Boai ili Pavkov otii, ili bojica, to moete proitati OVDE, a govorio je i o drugim temama.

“Trener Dejan Stankovi ne rauna na Kanjasa i traimo nain da sporazumno raskinemo ugovor. Sa Prijoviem ne razgovaramo, imamo etiri napadaa. O toperima ne razmiljamo, ponosni smo na odbranu. Imamo etiri vrhunska centarhalfa“, rekao je Terzi.

“Na cilj je ampionska titula, nikada u istoriji Crvene zvezde nismo osvojili etiri u nizu titule. Ovo e biti velika ansada uemo u istoriju”, dodao je generalni direktor Zvezde.

O smanjenju plata Terzi je rekao:

“Povod je svetska ekonomska kriza, pandemija koronavirusa. Nita nee biti kao to je bilo, rekao sam da e kriza ostaviti posledice na fudbal. Od januara meseca smo imali minimalne prihode, a rashodi su ostali isti. ta ako trite u Evropi stane? Od ega da ivimo. ta ako budemo igrali bez publike? Moramo da raunamo na manje prihode. Moramo se prilagoditi situaciji, ne moemo da troimo vie nego to zaraujemo. Za ovih est godina, osim to smo osvojili etiri titule i igrali L i LE, Zvezda je za vreme mog mandata u ogromnom finansijskom plusu. Pratimo, radimo odgovorno. Bie bolnih rezova, ve smo smanjili plate za 20 odsto, na elu sa mnom, u ova tri meseca smo igraima smanjili za 50 odsto. Sigurno da e biti smanjen igraki kadar i da e biti smanjenja plata. Igrai moraju da shvate da to nije niiji hir, ve kako bi klub opstao. Oekujemo da igrai to prihvate kao realnost jer je to rade svi klubovi Zvezde”.

O knjigovodstvenom dugu je kazao:

Umoran sam od toga da priam u kakvom sam stanju zatekao klub 2014. i neu da priam. Hou samo da kaem da je Zvezda za ovih est godina ostvarila ogromnu dobit i sjajno finansijski posluje.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top