Ovde ste
Home > Kultura > BILA JE ĆERKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA u seriji “POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA -Tijana Vukotić danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE!

BILA JE ĆERKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA u seriji “POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA -Tijana Vukotić danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE!


Jednu od ćerki igrala je tada mlada Tijana Vukotić koja je privukla pažnju ljubitelja serija, a ulogom Tanje Simić, oduševila je sve.

MALOG DAVIDA iz serije ”Policajac sa petlovog brda” ne biste PREPOZNALI – Jedino su OČI OSTALE ISTE! Evo čime se BAVI!

Printscreen You Tube

Davne 1993. godine počelo je prikazivanje čuvene serije “Policajac sa Petlovog brda” koja je za kratko vreme osvojila televizijsko gledalište. Nedaće Boška (Ljubiše Samardžića) koje su mu se dešavale kako na privatnom tako i na poslovnom planu, pratila je čitava zemlja. Iza sebe je imao uspešne žene, ali on je bez problema vodio računa o svojoj deci Jasna, Tanja, Sonja i David.

SEĆATE SE GLUMICE IZ “POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA”? Maja Sabljić danas IZGLEDA OVAKO, a bavi se OVIM POSLOM!

Printscreen facebook

I dok je javnost upoznata šta danas rade “ćerke” Jasna i Sonja, kao i sin David, malo je poznato kako danas izgleda život “ćerke” Tanja Simić. U seriji Tijana Vukotić je imala svog konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere. Posvetila se ljubavlju prema životinjama i postala veterina. U jednom intervju je otkrila da nikada nije žažalila što nije nastavila glumačku karijerju, jer je njen san oduvek bio da postane veterinar. Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, vratila se u Srbiju. Pre šest godina ostavila se u ulozi majke.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top