Ovde ste
Home > Tehnika > Besplatno još uvek, ali bolje požurite: Preuzmite video-igru gde je glavni negativac Srbin

Besplatno još uvek, ali bolje požurite: Preuzmite video-igru gde je glavni negativac Srbin


Nedavno održani događaj kompanije Ubisoft koji je bio posvećen nadolazećim igrama, protekao je i u znaku darivanja video-igre Watch Dogs 2.


Izvor: play.co.rs

Međutim, nije svako uspeo da obezbedi besplatnu kopiju igre tokom trajanja Ubisoft Forward prezentacije, i to mahom zbog preopterećenja izazvanog velikim brojem igrača koji su pokušali da dođu do igre.

Iz ove kompanije su svesni nastalih problema za fanove, pa su tako odlučili da besplatno preuzimanje Watch Dogs 2 potraje još neko vreme. Nije navedeno koliko će dugo igra ostati dostupna za besplatno preuzimanje, tako da što pre pratite ovaj link i dodajte igru u biblioteku kako bi zauvek ostala u vašem vlasništvu.

Podsetimo, radi se o video-igri gde je glavni negativac Srbin, Dušan Nemec. U pitanju je intelektualac koji se bavi programiranjem, što malo razbija stereotipe o Balkancima kao siledžijama koji radije “misle” pesnicama nego mozgom.

Ubisoft ne deli Watch Dogs 2 sasvim slučajno, već u znak otkrivanja datuma izlaska za novu igru u serijalu – Legion, prenosi play.co.rs.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top