Ovde ste
Home > Kultura > KAKVI LEPOTANI! Sinovi Nataše Ninković se ne EKSPONIRAJU U JAVNOSTI – Luka i Matija RASTU U OPASNE FRAJERE! (FOTO)

KAKVI LEPOTANI! Sinovi Nataše Ninković se ne EKSPONIRAJU U JAVNOSTI – Luka i Matija RASTU U OPASNE FRAJERE! (FOTO)


Poznata glumica Nataša Ninković (47) udala se sa 25 godina za Nenada Šarenca, koji ne voli da se ističe u javnosti, a tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

EVO KAKO JE IVA POBEDILA ĐOGANIJEVE! Od Saše Popovića, POLITIČARA do JEZIVOG ZAROBLJENIŠTVA! Šok detalji!

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake – rekla je svojevremeno Nataša.

instagram/natasaninkovic

– Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – dodala je tada Ninkovićeva, koja mahom čuva privatni život za sebe.

Nataša i Nenad su u ljubavi 24 godine, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. On je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.

OGLASIO SE JANJUŠ! Evo šta je rekao o Maji nakon SVAĐE U STUDIJU! “Neće biti sve okej, plan mi je…” ŠOOOK! (VIDEO)

Nataša sa svojim suprugom ima sinove, blizance Luku i Matiju koji se ne eksponiraju u javnosti. Iako glumica nema naviku da njihove slike kače na društvenu mrežu Instagram, ipak je to u par navrata učinila.

Pogledajte kako njih dvojica izgledaju:

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top