Ovde ste
Home > Kultura > OTKAZAN EXIT, oglasili se: “Festival se definitivno NEĆE ODRŽATI od 13. do 16. avgusta!” Evo šta ako ste KUPILI KARTU (FOTO)

OTKAZAN EXIT, oglasili se: “Festival se definitivno NEĆE ODRŽATI od 13. do 16. avgusta!” Evo šta ako ste KUPILI KARTU (FOTO)


Iz tima “Exit” festivala oglasili su se na društvenim mrežama i objasnili da se zbog zdravstvene sigurnosti, festival neće održati u avgustu.

Dragi prijatelji, kako se nakon našeg poslednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdrave i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da se obeležavanje 20 godina Exit festivala definitivno neće održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Novo pomeranje datuma festivala je jedan obiman i sveobuhvatan proces, koji izuskuje vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja. Do kraja meseca ćemo objaviti datuma za Exit 2021, a uskoro stiže i obaveštenje u vezi prijava i opcija za refundacije. Budite dobro i čuvajte jedni druge. Vaš Exit – stoji u objavi.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top