Ovde ste
Home > Kultura > SAMO SU NAJBLIŽI ZNALI DA SE BORI SA RAKOM! Ovo je poslednja objava preminule SUPRUGE DŽONA TRAVOLTE! Bili su u braku 29 godina, bila je to velika ljubav!

SAMO SU NAJBLIŽI ZNALI DA SE BORI SA RAKOM! Ovo je poslednja objava preminule SUPRUGE DŽONA TRAVOLTE! Bili su u braku 29 godina, bila je to velika ljubav!


Te dve godine, a i one mnoge pre njih, Keli je proživela u srećnom braku sa Džonom i njihovom decom, a to koliko ih je volela, često je znala i da podeli na društvenim mrežama.

Njena je poslednja objava na Instagramu je iz juna ove godine, kada je objavila porodičnu fotografiju povodom Dana očeva.

PREMINULA ŽENA DŽONA TRAVOLTE: Keli Preston umrla od raka dojke u 57. godini! Glumac se oglasio PRETUŽNOM PORUKOM

– Srećan Dan očeva najboljem tati kojeg poznajem, volimo te – napisala je Keli uz fotografiju na kojoj nasmejana pozira s Džonom, 20-godišnjom ćerkom Elom i 9-godišnjim sinom Benjaminom, a uz nju je objavila i fotografiju sa sinom Džetom, koji je preminuo 2009. godine na Bahamima, nakon što je usled napada pao u kadi i udario glavom. Naime, Džet je bio autističan, te je imao napade od rane životne dobi.

Koliko je volela Džona i nakon 29 godina braka, svedoči i objava koju mu je posvetila prošle godine, na godišnjicu braka.

– Mom najdražem Džonu, najdivnijem muškarcu kojeg poznajem. Dao si mi nadu kada sam bila izgubljena, strpljivo me voleo i bezuslovno. Nasmejao me više od bilo kog drugog ljudskog bića. Ti si tata iz sna i činiš život toliko zabavnim. Verujem u svoju ljubav prema tebi. Znam da ću s tobom biti dobro, šta god da se dogodi. Volim te zauvek i potpuno. Srećna ti 28. godišnjica braka – napisala je Keli tada.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top