Ovde ste
Home > Sport > Rakiti se naljutio: Mi volimo Tompsona, Nojer je kao Hrvat

Rakiti se naljutio: Mi volimo Tompsona, Nojer je kao Hrvat


Hrvatski fudbaler Ivan Rakiti stao je u odbranu Manuela Nojera, nemakog golmana koji je na odmoru u Hrvatskoj pevao pesmu Marka Perkovia Tompsona.


SSIzvor: B92

Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

Serija A na TV B92
etvrtak, 21.45
SPAL – Inter

Popularnu numeru “Lijepa li si” on je pevao na ostrvu ipana, u drutvu nekoliko lokalnih stanovnika.

Video se brzo proirio Evropom, a nemaki mediji su, znajui za pozadinu i velianje ustatva pevaa Tompsona, osudili ovakav gest Nojera.

Ne govorim hrvatski jezik, tako da nisam znao ta pevam, niti od kog pevaa”, poruio je u Nojer u poruci “Bildu” i “Sport1”.

“Sport1” je tim povodom kontaktirao biveg saigraa iz alkea, Ivana Rakitia, koji se naljutio zbog osuda koje su pristigle iz Nemake.

“Manuel je poput Hrvata. Ponosni smo to svake godine dolazi u Hrvatsku i osea se ugodno u naoj zemlji. Meni je u alkeu bio poput starijeg brata. Manu ima poseban odnos prema naoj zemlji zbog svog prijatelja i linog trenera Tonija Tapalovia. On je Hrvat i dolazi iz Dubrovnika te je on veliki razlog zbog kojeg se Nojer zaljubio u Hrvatsku i nau muziku”, objasnio je Rakiti.

Rakiti i Nojer su delili svlaionicu u alkeu od 2007. do 2011. godine, kada su obojica napustili Gelzenkirhen.

Jedan je otiao u Sevilju, a drugi u Bajern.

“Tompson je popularan i voljen u celoj Hrvatskoj. Pesma je o ljubavi prema Hrvatskoj i o tome kako je zemlja lepa. Pesma nema nikakvu drugu pozadinu, a ni Manuovo pevanje. Zvale su me stotine ljudi i rekle da im je drago to je kod nas. teta je to sada prave od svega toga. Manu nije uradio nita loe. Samo se osea dobro i ugodno u drutvu hrvatskih ljudi”, podvukao je Rakiti.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top