Ovde ste
Home > Život > Kanje Vest se izvinio supruzi; Kim Kardašijan: “Mnogi ne znaju da je on bolestan” – Vesti – Život

Kanje Vest se izvinio supruzi; Kim Kardašijan: “Mnogi ne znaju da je on bolestan” – Vesti – Život


Američki muzičar Kanje Vest izvinio se svojoj supruzi Kim Kardašijan Vest zbog toga što je na Tviteru napisao kako hoće da se razvede od nje.


Izvor: B92, SKY NEWS

Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

“Hoću da se izvinim svojoj supruzi Kim zato što sam javno izneo ono što bi trebalo da bude privatna stvar. Nisam je štitio kao što je ona mene. Kim, želim da ti kažem da znam da sam te povredio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvek tu za mene”, napisao je Vest u svojoj objavi.

On je, inače, pre nekoliko dana napisao kako hoće da se razvede od svoje supruge, ali je samo nekoliko minuta kasnije obrisao tvit.

“Pokušavam da se razvedem još od kada se Kim srela sa Mikom u Vorldorfu”, napisao je kratko, ali bez daljeg objašnjenja.

U ranijoj seriji tvitova, koji su takođe obrisani, on je pisao kako supruga želi da ga zatvori u ustanovu zbog njegovog zdravstvenog stanja i uporedio je sebe sa Nelsonom Mandelom.

Njenu majku nazvao je Kris Džong-Un, takođe nedavno, a to je bio samo jedan od mnogih njegovih tvitova koji su se bavili raznoraznim nepovezanim temama.

Foto: EPA-EFE, NINA PROMMER

Foto: EPA-EFE, NINA PROMMER

Nekoliko dana kasnije, Kim je progovorila o svemu što je njen suprug izjavljivao.

“Oni koji razumeju mentalne bolesti ili kompulsivno ponašanje znaju da je porodica bespomoćna, osim ako nije reč o maloletniku. Kanje je predmet kritika zbog toga što je javna ličnost”, napisala je Kim.

“Oni koji su mu bliski, znaju da ima dobru dušu i shvataju da njegove reči nekada nisu u saglasnosti sa namerama. On je genijalna, ali komplikovana osoba koja uz pritisak da bude tamnoputi umetnik oseća bol zbog gubitka majke i nosi se sa izolacijom koja je još stresnija jer ima bipolarni poremećaj””, dodala je.

“Mnogi ni ne znaju da Kanje ima bipolarni poremećaj. Svi koji se bore sa tim, znaju koliko je to komplikovano i bolno. Nikad nisam javno govorila o tome kako to utiče na nas, jer hoću da zaštitim decu i Kanjea. Međutim, sad moram da komentarišem, jer vidim da postoji stigma mentalnih bolesti”, zaključila je ona.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top