Ovde ste
Home > Sport > Tenis > LEGENDARNI HRVAT POGODIO PRAVO U CENTAR! Zapadu smeta da Srbija ima najboljeg tenisera sveta, nepravada je Noletovo “gorivo”!

LEGENDARNI HRVAT POGODIO PRAVO U CENTAR! Zapadu smeta da Srbija ima najboljeg tenisera sveta, nepravada je Noletovo “gorivo”!


Zapadnom ‘mejnstrimu’ ne odgovara da jedna mala Srbija ima najboljeg na svetu. Zato Federera i Nadala dižu u nebesa, a Nole zaslužuje mnogo više. Takav nepravedan odnos je Đokovićevo “gorivo” u poslednjih desetak godina – rekao je Pilić za “Glas Srpske”.

On smatra da Nole treba da igra na US openu.

Ne znam da li je Novak već odlučio o nastupu u Njujorku. Ukoliko može da trenira svaki dan i ima mogućnost da se za mečeve priprema na pravi način, onda bih mu savetovao da učestvuje na US openu. Mada, pitanje je šta će se sve dešavati u narednih mesec dana, jer u Americi još vlada haos kada je reč o epidemiji korone, koja dnevno odnese više od 1.000 života.

facebook

Pilić je za kraj dodao da veruje da je Nole favorit na US openu.

 Da, Novak je veliki favorit, ali to ne znači da će pehar i osvojiti. Morate ‘vezati’ dve dobre sedmice, ne smete imati ‘crni dan’. Svašta se može desiti, nema garancija za bilo šta”, zaključio je proslavljeni stručnjak, uz konstataciju da bi Dominik Tim i Aleksander Zverev mogli da pomrse račune Đokoviću – zaključio je Pilić.

Bonus video:

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top