Ovde ste
Home > Tehnika > Povratak uvenog Srbina negativca? Niko Beli ponovo hara “Gradom slobode”

Povratak uvenog Srbina negativca? Niko Beli ponovo hara “Gradom slobode”


Rockstar Games i dalje aktivno odrava GTA 5 u ivotu, primarno sa dodavanjem novog sadraja u vidu dodataka za GTA Online.


Izvor: play.co.rs

Ovo je dobra vest, s obzirom na to da se GTA VI nee skoro pojaviti.

Moda i najvei do sada apdejt za GTA Online je u pripremi, to je developer i potvrdio, ali je ostao dosta misteriozan po pitanju konkretnih informacija. Nove informacije o buduim planovima za GTA Online stiu zahvaljjui leakeru markothemexicam, koji se bolje pozabavio novinama za ovaj naslov.

Prema informacijama koje su se nedavno pojavile u javnosti novi dodatak za GTA Online donee elitnu prostituciju kao biznis, ime e se pripremiti teren za navodno kasniji, poslednji apdejt koji e GTA Online dobiti tokom decembra.

Otkriveno je da e decembarski apdejt sa sobom doneti potpuno novu lokaciju pred igrae i da e to biti ni manje, ni vie nego Liberty City, grad iz GTA 4, koji e se pojaviti u remasterizovanom obliku.

Leaker nije naveo da li e itav grad doi u igru, ali je zanimljivo otkrie da e se Niko Beli pojaviti u GTA Online koji e uestvovati u novim pljakama, a reeno je i da e biti dosta slobodnih aktivnosti.

Ovo su velike vesti za GTA Online, ali poto se radi o glasinama trebalo bi da saekamo zvanino otkrivanje detalja, prenosi play.co.rs.

Ako su Liberty City i Niko Beli stvarno na putu da se pojave u GTA Online, bie ovo najvea ekspanzija za igru, koja e privui ogroman broj igraa, verovatno vie od onih koji su do igre doli kada je bila besplatna na Epic Games Store.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top