Ovde ste
Home > Sport > ISPOVEST BIVŠEG BORCA! Tito: Džena je na drogu spiskala osam miliona dolara za četiri godine!

ISPOVEST BIVŠEG BORCA! Tito: Džena je na drogu spiskala osam miliona dolara za četiri godine!


On otkriva da je jedna od najpopularnijih glumica filmova za odrasle postala zavisnik od heroina i to je bio razlog za razvod.
Tito i Džena upoznali su se tek pošto je “kraljica porno-industrije” završila karijeru.

Bila je predivna, bio sam zaljubljen u tu ženu. Jako pametna, bistra, predivna… Ali sve se promenilo pošto je počela da uzima drogu. Uzimala je 80 miligrama heroina po tri ili četiri puta dnevno. Potrošila je oko osam miliona dolara u četiri godine samo na drogu. Postala je zavisnik i video sam sličnost kod nje i mojih roditelja. To me je uplašilo i to je bio kraj – kaže Tito, kojem je posle razvoda 2013. pripalo starateljstvo nad obojicom sinova.

Tito Ortiz bio je šampion sveta u poluteškoj kategoriji u ultimejt fajtu, a zbog načina borbe i srčanosti u ringu stekao je ogromnu popularnost u Americi i naklonost publike. Kad je nedavno otkriveno da se Majk Tajson vraća u ring, Tito je ponudio da bude rival “gvozdenom Majku”.
Tako je čuveni borac opet vratio na sebe pažnju medija, koji su se kao i pre desetak godina bavili njegovim privatnim životom. Tito je tako pričao o Dženi Džejmson, ali i otkrio kakve je to probleme imao sa roditeljima u ranoj mladosti.

Tokom osamdesetih proživeo sam pravi pakao sa njima. Živeli smo u motelima, prikolicama, čak i u garažama drugih ljudi. Bio sam u bandama, to me je održalo. Moji roditelji nisu bili odgovorni. I ja sam u jednom trenutku počeo da koristim drogu, smršao sam, pao na 80 kilograma, ali spaslo me je to što nisam želeo da postanem isto što i moji roditelji – objašnjava Ortiz.

Bonus video:

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top