Ovde ste
Home > Kultura > MEDIJI O NJOJ RETKO PIŠU! Ćerka ISIDORE BJELICE je PRESLIKANA MAJKA – Ima posebno IME, nedavno je napunila 18 godina!

MEDIJI O NJOJ RETKO PIŠU! Ćerka ISIDORE BJELICE je PRESLIKANA MAJKA – Ima posebno IME, nedavno je napunila 18 godina!


Jedna od najpoznatijih srpskih književnica Isidora Bjelica i njen suprug Nebojša Pajkić imaju dvoje dece, Lava i Vilu. Isidorin sin Lav postao je velika zvezda otkako vodi emisiju „Kontravizija“ koja je satiričnog tipa. Književnica je zbog toga veoma ponosna na svog sina.

GIDRA ME VUKAO PO KOCKARNICAMA! Eva Ras ŠOKIRALA detaljima iz prošlosti, a evo šta je radila sa Batom Živojinovićem!

Printscreen youtube

O Lavu se mnogo toga zna jer je javna ličnost, dok o njegovoj sestri Vili mediji retko pišu jer se ne pojavljuje u javnosti.

ULOGE TUMAČILI GORAN PEKOVIĆ, NEBOJŠA BUROVIĆ… Ulepšali su nam detinjstvo, a sada vidite kako izgleda JEDAN OD NJIH!

Isidora je svojevremeno u jednom intervjuu govorila o interesovanjima svoje ćerke.

– Njih dvoje veoma su različiti. Vilu interesuju slikarstvo i dizajn. Ona je čista umetnica-buntovnica , u osnovi pankerka kao što sam i ja bila u njenim godina. Ipak, zadovoljni smo što u eri turbo-folka sluša rokenrol i što joj starlete nisu idoli. A da nije lako sa buntovnom tinejdžerkom, nije – rekla je spisateljica.

Insajder/Dejan Živančević

Književnica je svojoj ćerki Vili Evanđelini za 13. rođendan poklonila plaćeni kurs za manekene u jednoj agenciji. Bjelica je otrkila da bi Vila veoma volela da se bavi javnim poslom, ali bi se radije opredelila za modnu pistu i naslovne strane magazina.

Pogledajte kako Vila izgleda u narednoj galeriji:

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор