Ovde ste
Home > Kultura > GIDRA PREVARIO CELU EKIPU ŽIKINE DINASTIJE! Zabranili mu da PIJE tokom snimanja – Setio se da URADI OVO! Niko nije sumnjao!

GIDRA PREVARIO CELU EKIPU ŽIKINE DINASTIJE! Zabranili mu da PIJE tokom snimanja – Setio se da URADI OVO! Niko nije sumnjao!


Kada se u jednoj rečenici pomenu Gidra i lubenice, gledaocima prvo padnu na pamet one koje mu ispadnu iz ruke kada her Žika Pavlović upozna Liliku (Lidija Vukićević) u 7. nastavku “Žikine dinastije”. No, jednom drugom lubenicom legendarni Dragomir Bojanić Gidra uspeo je da nadmudri čitavu ekipu sa snimanja, zabrinutu zbog njegove ljubavi prema čašici.

OVO JE GIDRIN UNUK! Viđali su se na Kališu, SMEJALI DOK IH STOMAK NE ZABOLI, a ovaj detalj o HAPŠENJU LEGENDARNOG GLUMCA NIKO NIJE ZNAO!

Printscreen You Tube

Jovan Marković, scenarista i producent, koga najbolje znamo upravo po neprevaziđenom filmskom serijalu “Žikina dinastija”, ispričao je jednu anegdotu sa snimanja sa čuvenim Gidrom.

ŽIKINA DINASTIJA JE BREND! Kultna komedija se vraća u BIOSKOPE posle tri decenije, evo šta očekuje glavne aktere!

– Zbog njega su najstrože zabranili da se ekipi donosi bilo kakvo piće. On se dosetio da uzme lubenicu, iseče srce, pa u nju nalije litar-dve votke, vrati srce i stavi u reku Bosnu da se hladi. Niko nije smeo da dira njegovu lubenicu – rekao je Marković u intervjuu.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top