Ovde ste
Home > Kultura > OPA! Glumac Goran Sultanović otkrio sa kojom FATALNOM pevačicom je REDOVNO IŠAO U KAFANU – DIVIO JOJ SE!

OPA! Glumac Goran Sultanović otkrio sa kojom FATALNOM pevačicom je REDOVNO IŠAO U KAFANU – DIVIO JOJ SE!


Goran Sultanović koji za sebe kaže da je po nacionalnosti Beograđanin, pa tek onda Srbin dočarao je delić duha Beograda iz svoje mladosti. On je otkrio osnove “kafanskog bontona”, sve o ljuma kojima se divio, a izdvojio je i jednu damu za koju tvrdi da je bila fatalna žena bez premca tog vremena.

MALO KO ZNA DA JE BAKA NIKOLE ĐURIČKA NAŠA POZNATA GLUMICA! Iznenada je dobila OTKAZ, a pamtimo je po ovom FILMU!

Printscreen You Tube

– Ja sam prvo postao kafanac, pa sam onda postao glumac, ali vreme boemije je nemoguće više u današnje vreme, jer kad bih ja upoznao Miku Antića i Branu Crnčevića preko Interneta i Fejsbuka. To je nemoguće, kafane su tada bile zamene za sve – rekao je glumac.

FENOMEN! Ova planina GORI čitavu večnost – MEŠTANI SE KLANJAJU VATRI, iza svega se krije JEZIVA PRIČA!

Glumac je pričao i o fatalnim ženama u to vreme.

Printscreen You Tube

Neću da vam nabrajam takve žene, da ne bih nekog povredio i uvredio, ali postiji mesto… Slagaću vas krajem sedamdesetih, Olivera Katarina, koja je onda bila vamp žena, odvela me je u to mesto. Kad sam ušao u kafanu ja sam mislio: Bože kako da pobegnem, ona me upoznala sa deronjskim ciganima koji su nju obožavali i sutradan je došla na snimanje, kao da se ništa nije desilo, kao dama. Ona je bila u to vreme maltene prvi lik Jugoslavije, ali je umela I da barabar banči sa ciganima, da peva, a da pritom ne baulja i da ne lupeta gluposti, da ne bude pijana – otkrio je glumac.

GIDRA PREVARIO CELU EKIPU ŽIKINE DINASTIJE! Zabranili mu da PIJE tokom snimanja – Setio se da URADI OVO! Niko nije sumnjao!

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top