Ovde ste
Home > Vesti > Preminula producentkinja i urednica Aneta Radivojevi

Preminula producentkinja i urednica Aneta Radivojevi


Posle duge i teke bolesti u Beogradu u 55. godini ivota, preminula je Aneta Radivojevi, izvrni producent i urednica brojnih dnevnih emisija Prve televizije.


Izvor: B92

Foto: TV B92

Foto: TV B92

Svoje bogato i dragoceno iskustvo u pisanim medijima, od Veernjih novosti do mesenika, potom i u informativnom programu, novinara i urednika u vanrednim okolnostima, kao i u rukovodjenju privatne stanice RTV5 iz Nia gde je bila generalni direktor i urednik programa, Aneta je nesebino prenela na televiziju Prva kojoj se pridruila 2011. godine.

Radivojevia je dala nemerljiv doprinos u postavci brojnih emisija zahtevnog formata poput Tano 9, Tano 1 i 150 minuta. Predana i posveena svom poslu, devet godina je bila jedan od stubova urednikog tima Prve i izuzetno voljena i cenjena koleginica. Dobitnica je specijalne zahvalnice “Cvet uspeha, za enu zmaja” za medijski doprinos promociji enskog preduzetnitva u organiziji Udruenja poslovnih ena Srbije 2014. godine.

Aneta je tiho i dostojanstveno vodila najteu bitku, ali je i pored toga u radu nalazila snagu, energiju i inspiraciju za nove ciljeve. Iako su se prijatelji, saradnici i najblii nadali da e svojom divnom energijom, pozitivnim stavom i snagom koju je posedovala savladati prepreke na putu izleenja, sve nas je neprijatno iznenadila vest da nas je draga koleginica napustila.

Uspomena na njen neprocenjiv doprinos, marljivost i izuzetnu linost i kolegijalnost ostae zauvek deo Prve televizije.

Iza sebe je ostavila erku Janu, sina ora i supruga Nenada.

Kolektiv Prve televizije izraava najdublje sauee porodici Anete Radivojevi.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top