Ovde ste
Home > Ekonomija > Lekovita voda sa Maljena postala pravi hit u Srbiji: Poruuje se i preko kurirske slube FOTO

Lekovita voda sa Maljena postala pravi hit u Srbiji: Poruuje se i preko kurirske slube FOTO


aak — Na planini Maljen nalazi se izvor lekovite vode, koja u svom sastavu ima veu koncetraciju magnzijuma.


Izvor: RINA

Foto: RINA

Foto: RINA

Ovo je ini udotvornom za sve one koji imaju problema sa bolovima u miiima i grevima.

Dugo su u ovim blagoditema uivali samo metani planinskih sela koji se mogu pohvaliti dugim ivotnim vekom. Meutim, zahvaljujui samo jednom oveku ova voda sada je dostupna svim graanima Srbije.

“Nisam eleo da ovo prirodno blago odlazi u potok. Sagradio sam savremenu fabriku, a svoju uteivenu zaraenu u inostranstvu uloio sam na dedovinu. Izvrena su sva medicinska ispitivanja i lekovitost ove vode je izuzetna, u njoj nema nimalo natrijuma”, rekao je za RINU, Radojko Milinkovi vlasnik kompanije “Kristal fild“ koja se bavi proizvodnjom i pakovanjem vode sa Maljena.

Ranka Blagojevi iz Gornje Gorevnice kod aka kae da je imala strahovite greve u nogama koji su cepali listove ali da je sve prestalo kada je po preporuci poela da pije ovu vodu.

“Noge su mi bile skoro plave od vena. Od kako koristim ovu vodu potpuno su se povukle sa jedne noge dok su na drugoj upola manje. Jedini problem mi je to teko dolazim do vodu, jer je ima u samo par prodavnica u aku”, kae ona.

Foto: RINA

Foto: RINA

Pored metana suvoborskih i maljenskih sela, planinska voda nala je put do brojnih kupaca irom Srbije, jer se sada zbog velike potranje radi i dostava na kunu adresu.

“Bili smo iznenaeni kada su kupci poeli da se interesuju za tu vodu. Dnevno ve ide paleta u radnji, a zanimljivo je da mnogima nosimo na kune adrese po desetak paketa. Mi ve imamo razvijenu dostavu domaih, zdravih proizvoda, pa se ova voda apolutna ukolipa u nau ponudu“, kae Aleksej Radievi direktor kompanije “Vajati fud”.

Moda zvui neverovatno ali brojni kupci poruuju vodu putem kurirske slube.

“Dnevno aljemo na stotine paketa pouzeem. Jue smo poslali 12 kutija u upriju, osam u Ni, devet u Leskovac, 11 u Novi Sad. Zovu nas sa svih strana i jedva stiemo da isporuimo. Trudimo se da ispotujemo kupce bez obzira da li aljemo etiri ili deset paketa”, kae Radojko Milinkovi.

Inae, voda e uskoro biti dostupna i u celoj Vojvodini preko distributera iz Subotice i iz Novog Sada sa kojima se trenutno pregovara. Nedostaju distributeri za Kraljevo i Ni koji bi blagodeti vode sa Maljena pribliili kupcima na jugu Srbije.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top