Ovde ste
Home > Tehnika > Microsoft integrisao Android aplikacije u Windows 10

Microsoft integrisao Android aplikacije u Windows 10


Microsoft poslednjih meseci ozbiljno radi na tome da uini Windows 10 izuzetno snanim operativnim sistemom sa pregrt opcija za svakoga.


Izvor: The Verge, PC Press

Ilustracija/Foto: depositphoto/michaklootwijk

Ilustracija/Foto: depositphoto/michaklootwijk

Ovog puta, odluili su da omogue korisnicima Windows 10 da pokreu Android aplikacije uporedo sa Windows aplikacijama na svojim raunarima. Funkcija je trenutno dostupna testerima za Windows 10.

Za sada samo preko Windows Insider programa

Ova nova funkcija se pokree preko Microsoft aplikacije Your Phone, pie The Verge. Sada moete da pristupite listi Android aplikacija i pokreete ih na Windows 10 operativnom sistemu. One e se otvarati u zasebnom prozoru, koji treba da predstavlja va telefon. Takoe je omogueno izvravanje vie zadataka sa drugim Windows aplikacijama sa podrkom za alt + tab, a moete i da aplikacije prikaite u Start meniju.

To znai da vie ne morate da pretraujete Mirror na svom telefonu, jednostavno ih moete pokretati kao da su redovne Windows aplikacije. Veliki deo ovih novotarija predstavlja mogunost da pokreete vie Android aplikacija uporedo. Redovni korisnici Windows 10 operativnog sistema nee moi da pristupe ovoj funkciji gotovo do kraja ove godine. Ipak, nee sve raditi kao podmazano, prenosi PC Press. Microsoft upozorava da neki mogu blokirati mogunost prebacivanja na druge ekrane, proizvodei tako crni ekran. Neke aplikacije nee reagovati na tastuturu i mia, dok neke nee reprodukovati zvuk.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top