Ovde ste
Home > Kultura > OVA GLUMICA JE PROŠLA KROZ PAKAO! Silovali su je dok je muž bio primoran da gleda, PREBRODILA JE RAK, a onda je usledila treća tragedija!

OVA GLUMICA JE PROŠLA KROZ PAKAO! Silovali su je dok je muž bio primoran da gleda, PREBRODILA JE RAK, a onda je usledila treća tragedija!


Mnogi je prepoznaju kao dadilju Fren Fajn iz TV serije “Dadilja”, ali imala je i uspešnu ulogu zabeležila u sitkomu “Srećno razvedeni” u kojem je glumio i njen bivši suprug Piter Mark Džejkobson.

Njen suprug prisustvovao strašnom događaju 1985. godine, kada su u njihov dom upala dvojica naoružanih provalnika. Jedan je silovao Fren, a drugi njenu prijateljicu, dok su Pitera vezali i primorali da gleda užasne scene.

Muškarac koji je silovao Fren uhapšen je brzo nakon zločina, a s obzirom da je bio na uslovnoj slobodi, osuđen je na dve doživotne kazne zatvora.

Glumica je kasnije otkrila da veruje da je taj događaj bio krivac što je 2000. godine obolela od raka grlića materice. Ali, tome je verovatno svoj doprinos dao i stres koji je proživela samo godinu dana ranije kada se razvela od supruga, jer je on shvatio da je – homoseksualac, piše Story.hr.

Godine 2007. osnovala je humanitarnu organizaciju za borbu protiv raka i aktivirala se u javnosti. Hrabra Fren danas ima 62. godine, a 2014. udala se za sedam godina mlađeg Šivau Ajaduraija, američkog naučnika i komputerskog stručnjaka.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top