Ovde ste
Home > Zdravlje > REGULIŠE DIJABETES, ČISTI KRVNE SUDOVE I SNIŽAVA PRITISAK! Jedite crni luk na OVAJ način i rezultate ćete videti već za SEDAM DANA!

REGULIŠE DIJABETES, ČISTI KRVNE SUDOVE I SNIŽAVA PRITISAK! Jedite crni luk na OVAJ način i rezultate ćete videti već za SEDAM DANA!


Crni luk ima snažno antibakterijsko dejstvo. Svež luk s medom koristi se za lečenje bronhitisa i upale pluća, ublažava napad kašlja. Isceđen crni luk pomaže kod bolova u ušima i može čak da se nanese na noge kako bi snizio telesnu temperaturu.

Pixabay

Ali malo ljudi zna da je koristan pečen luk. Tokom termičke obrade, on ne gubi svoja svojstva, već naprotiv!

Pečeni luk će pomoći da se izborite sa dugotrajnim ranama i to tako što ćete ispečen luk direktno staviti na ranu.

Ukoliko osetite neke bolove, topao, pečeni luk stavite na problematično mesto u trajanju od 20 minuta. Bol će brzo nestati.

ODLIČAN PREDLOG ZA RUČAK – GOTOV ZA 20 MINUTA! Bataci u sosu od SENFA – obrok za celu porodicu!

Čak se i hemoroidi mogu izlečiti pečenim lukom. Pečeni luk treba da jedemo što češće kako bismo sprečili zgrušavanje krvi, a samim tim i srčani udar ili šlog.

On će regulisati dijabetes, pa ga lekari preporučuju u svakodnevnoj ishrani. Luk možete jesti kao dodatak jelima, ali je najdelotvorniji kada ga jedete na prazan stomak.

Pixabay

Efekat ovakve primene luka je vidljiv već nakon nedelju dana, a sve zahvaljujući sumporu i gvožđu koji se nalaze u pečenom luku. Takav luk će pomoći pri normalizaciji glukoze u krvi, pravilnom funkcionisanju pankreasa i jetre.

Kada se jede pečeni luk, poboljšava se stanje pacijenta sa hipertenzijom i aterosklerozom. Luk pomaže krvnim sudovima da se očiste i oslobode viška naslaga.

Nakon pečenja u rerni, luk ispušta esencijalna ulja koja daju ovoj namirnici specifičan miris i ukus.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top