Ovde ste
Home > Sport > “NBA je u mnogo veem problemu nego to misli”

“NBA je u mnogo veem problemu nego to misli”


Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Amerikih Drava, upozorio je NBA ligu.


LNIzvor: B92

Photo by Alex Wong/Getty Images

Photo by Alex Wong/Getty Images

NBA na TV B92
etvrtak, 19.30
LA Lejkers – Sakramento

Tramp je u “ratu” sa NBA ligom, iji su mu igrai u nekoliko navrata izrazili nepotovanje.

Predsednik SAD istie da je NBA u problemu zbog opalog TV rejtinga.

“Pogledajte rejtinge koarke. Oni su doli do veoma niske brojke, veoma veoma niske. Od NBA je napravljena svinjarija. Mislim da je NBA u velikom problemu. Velikom problemu. Veem problemu nego to misle”, izjavio je Tramp za “FOX”.

Trampu se nije svidelo to to je liga, zajedno sa gotovo svim igraima, glasno podrala borbu protiv rasizma, nejednakosti, policijske brutalnosti…

Tramp je podsetio i na situaciju sa Kinom, odnosno komentarom generalnog menadera Hjustona Derila Morija koji se nije svideo elnim ljudima te zemlje.

“Sraman je nain na koji su se poklonili Kini. A oni zarauju mnogo vie novca ovde nego u Kini. Ali, mi imamo sistem koji vam doputa da ne potujete sistem. teta za njih, ba teta. Oni ne cene to to imaju ovde”, dodao je Tramp.

TV rejting NBA lige moda jeste opao, ali je pravo udo to se liga uopte nastavila i bezbednim uslovima koje su komesar Adam Silver i njegovi saradnici uspeli da stvore se divi ceo svet.

Podsetimo, predsednik SAD je nedavno izjavio da vie ne gleda NBA zbog toga to timovi pred poetak mea, tj. tokom intoniranja himne, klee u znak protesta.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top