Ovde ste
Home > Sport > Bogdanovi otkrio zato mu je bilo teko da igra protiv Pelikansa

Bogdanovi otkrio zato mu je bilo teko da igra protiv Pelikansa


Srpski koarka Bogdan Bogdanovi izneo je svoje utiske nakon mea sa Nju Orleans Pelikansima.


MTIzvor: B92

Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

NBA na TV B92
etvrtak, 19.30
LA Lejkers – Sakramento

Njegov Sakramento Kings je slavio sa 112:106, a on je duel zavrio sa 16 poena, sedam asistencija, est skokova i dve ukradene lopte.

Kao to je poznato, Sakramento je pre nekoliko dana ispao iz trke za plej-of.

“Utakmica je bila teka posebno kad znate da su obe ekipe eliminisane. Takve utakmice je teko igrati. Svi pokuavaju da igraju jako, ali tu je i razmiljanje o povredama ili neem slinom. Ovo je velika pobeda za na tim nakon nekoliko loih dana i eliminacije”, rekao je Bogdanovi.

Razlika u odnosu na prole meeve?

“Moda u fizikom pogledu, bila je i bolja komunikacija u odbrani. Da, verovatno je komunikacija bila dobra veeras”, istakao je on.

Sakramento e poslednji me u Orlandu odigrati u etvrtak protiv Los Aneles Lejkersa (etvrtak, 19.30, TV B92)

“Iskreno, nisam bio srean kao i obino posle pobede. Bilo je udno, ali moramo da igramo, da budemo profesionalni i da izaemo i da odigramo na nivou”, rekao je Bogdan.

Bogdanovi je tri godine ve u Sakramentu, a ovog leta e biti tzv. ogranieni slobodni agent (Sakramento moe da izjednai ponudu neke druge ekipe prim. aut).

“Proveo sam sjajno vreme ovde. Voleo bih da smo imali vie uspeha kao tim, vie pobeda, bili smo na putu da ostvarimo plej-of. Ne znam kada ‘free agency’ poinje, saekau. Ne mislim o tome trenutno”, zakljuio je Bogdanovi.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top