Ovde ste
Home > Sport > Nikoli je ljut: Iznenaen sam vaim priama, to nije penal VIDEO

Nikoli je ljut: Iznenaen sam vaim priama, to nije penal VIDEO


Srpski strunjak na klupi Lokomotive iz Moskve bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali ne i injenicom da se pria o nedosuenom penalu za Rubin.


SSIzvor: B92

Foto: Starsport/Pe

Foto: Starsport/Pea Milosavljevi

Atalanta je ove sezone oarala Evropu, a veeras (21.00) u etvrtfinalu Lige ampiona u Lisabonu probae da napravi jo jednu senzaciju i eliminie PS. Bie to vrlo teak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – PS.

“elezniari” su slavili sa 2:0 u Kazanju, a pri rezultatu 1:0 se desila situacija u kojoj je Ignjatjev pao u sudaru sa golmanom Lokomotive Giljermeom Marinatom.

Tada je sudija Sergej Ivanov pokazao da se igra nastavi, a kasnije je zbog prigovora treneru Rubina legendarnom Leonidu Sluckom pokazao crveni karton.

“estitam mojoj ekipi na pobedi. To su za nas vrlo vana tri boda. Danas nismo imali etiri ili pet vanih igraa, ali na poetku i na kraju utakmice dali smo ansu mladim igraima. U prvom poluvremenu smo kontrolisali igru ​​i postizali golove. Svidelo mi se kako smo igrali u drugom poluvremenu,” rekao je Nikoli, a potom nastavio otrijim tonom:

“Iznenauje me da mediji priaju o sudijama, skandalima i tako dalje. Mislim da su u svetu fudbala najvaniji igrai, navijai, treneri, klubovi. Gledao sam situaciju s Ignatjevim padom u kaznenom prostoru na TV i mogu da kaem da to nije penal. Bio je to uti karton za napadaa. On je udario Giljermea. I sudije su ljudi poput vas i mene. Oni takoe ine greke – nekad protiv vas, nekad u vau korist. Slaem se da moramo da organizujemo sastanak sa trenerima i klubovima kako bismo razjasnili koji su propisi o VAR, o kartonima i tako dalje”, podvukao je Nikoli.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top