Ovde ste
Home > Sport > Košarka > ZVANIČNO! Aleksandar Rašić generalni menadžer Unije igrača ABA lige!

ZVANIČNO! Aleksandar Rašić generalni menadžer Unije igrača ABA lige!


Unija je projekat, čiji su idejni tvorci i osnivaci Rade Zagorac i Nenad Miljenović, koji za cilj ima da se zaštite prava igrača koji nastupaju u regionalnom takmičenju i unapredi njihov status. Rašić se svojevremeno pet sezona takmičio u ABA ligi, a osvojio je tri šampionska prstena, dva sa Partizanom i jedan sa FMP-om.

NEMA VIŠE DILEME! Deki OTKRIO sve o Makedi i njegovom dolasku na Marakanu!

U 16 godina dugoj profesionalnoj karijeri branio je boje čačanskog Borca, Efesa, moskovskog Dinama, Albe, Trabzonspora, Sijene, Lijetuvos Ritasa, Ankare, Konjaspora, Turk Telekoma, Steaue, Kluža, a dres sa državnim grbom nosio je na Svetskom prvenstvu 2010. u Turskoj i Evropskom šampionatu 2011. u Litvaniji.

Na novoj funkciji Rašic će zastupati i predstavljati Uniju pred njenim partnerima, od njenih članova do ABA lige, a u saradnji sa Bordom igrača donosiće i sprovoditi najvažnije odluke Unije.

– Izuzetno mi je drago što se aktivno uključujem u jedan ovako zdrav projekat. Mislim da je ideja sjajna i da je ovo veliki korak napred za košarku u regionu. Rade i Nenad su do sada uradili veliki deo posla, zajedno sa njima ću proći kroz ceo program i videćemo koje stvari možemo da unapredimo- izjavio je Rašić.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top